Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 4 juli 2010

Glömt!

Av Linda Calissendorff - 4 juli 2010 11:29

Ha glömt att skriva om den 3;je delen av Twilight filmerna (snygga Edward) som jag och Linda-Li såg i torsdags med fullsatt salong!

Man kan fundera om man redan ha hamnat i medelåldern fast man är 34 år,för snacka om man blir allt lite uttittad när man kommer in eller är de för man inte klär sig lika hippt som alla yngre brudar med tights och korta tröjor -Vem vet?    

Ja hur som haver så känner man sig gammal i af å de är tragisk man ska göra de på en bio!

Filmen var som vanligvis skiiiiiiit bra så nu dröjer de väl ett bra tag innan den 4:je kommer men hoppas de inte blir för lång tid...

"Edward" är en ful snygg kille som verkligen ha "DET" samma med tjejen hon är inte vacker men ha oxå det,de borde vara de ultimata paret tillsammans!   


I dag är de frukansvärt varmt jag lider verkligen såna här dagar när de är kvavt ha nog problem med andningen annars men detta gör de verkligen såååååå mycket värre....

Man får ta med Edwin å bada i dag de måste vara skönt i vattnet fast de är lite väl kallt än...


I dag åker Grodan hem till hans ägares syster Malin så ska bli spännande att se vad de säger när de kommer han ha växt en hel del sen hon såg han sist!   

Han är en sån go & fin häst så hoppas de får ordning på hasen i framtiden så han kan funka som hopphäst, men ha läst att de kan ha svullna haser efter en sån operation så de blir mer som ett skönhets fel... Bäst vore de ju om de inte är svullet för de måste ju trycka runt omkring liggande område som sagt.

Men vi håller tummarna för dom!


Jag håller på kika på hästnet typ HELA tiden för att kolla om de annosera ut nån stjärna men ICKE de är som vanligt när man leta finns de inga å när man inte ska ha nån då finns de MASSOR!

Så jag får väl gå på avvänjing sen är jag rädd hade ju kommit i från den där sidan när vi köpte Kristallen,men nu finns de bara en massa rat hästar och 1 åringar som annoseras ut...

Men vi håller tummarna på torsdag när vi ska besikta den vi var sugen på att de ska gå vägen för Linda-Li ha studera loppen å de se då riktigt bra ut,även vid de sämre prestationerna då ha han suttit fast i klungan å inte kommit ut så inte så mycket att säga om,de är ju hur loppen kör oxå som spelar in!   


Sist men absolut inte minst så måst ejag även här gratulera Madde som vann igår på hotning med sin Rambo Mark som hon förvandlat till en fin starthäst!!! Han ha varit stessad som bara den å nästan skenat i galopp från start så nu travde han in 15 tusen på en fin 18,9 tid som är mycket bra i hoting!

Bara lyfta hatten för dig Madde!   

Keep up the gooooooood work!

Du ha en egen Fan club här men de vet du ju redan!   


Nu ska jag dricka typ 3 liter vatten innan man går ut för man svettas så fort man stoppar ut näsan.... *ursch*


 
 
Madde

Madde

4 juli 2010 16:07

Vi tackar o bockar... Så skönt att man får utdelning efter allt jobb man lagt ner på denna herre , han är min lilla bäbis i ur och skur och han är värd allt, jag vet att han vill och kämpar och tycker det är kul o det är det som hållit tålamodet och gnistan uppe.


kram på er alla

http://maddelolofsson.blogg.se

 
Linda Calissendorff

Linda Calissendorff

4 juli 2010 16:59

De är såna som du man unnar att få en vinst för du ha kämpat med Rambo som säkert vissa personer tyckt att du ska ge upp för länge sen för han är 9 år och ha inte travat in så mycket pengar men härligt att d äntligen kan knäppa folk på näsan de är UNDERBART!!!!!

http://www.lillbumsan.bloggagratis.se

 
Malin

Malin

4 juli 2010 21:32

Vi är så tacksamma för allt ni gjort med "lilla" Grodan!! Det var ju inte riktigt meningen att det skulle bli så mycket skaderehabilitering!

Han är enorm!! Fick verkligen en chock, Han är stor och reslig i kroppen men fortfarande ung i sinnet. Han kommer lugna sig men har idag varit väldigt skärrad. Förståligt med tanke på att han lämnade all sin trygghet hos er.
Han började direkt att kacksa mot gamla Calle som svarade tillbaka direkt. Får se om han ger sig eller hur det blir med hirarkin.

Tusen tack för allt!!!!
Ha de gott =)

http://www.minridtravare.zoomin.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards