Stall Ardbeg

Alla inlägg den 29 maj 2014

Av Linda Calissendorff - 29 maj 2014 18:59

Nu ha vi nyss kommit hem från en tur i skrike och Kallrappa är som en bulldozer i buret allra helst när Mulsta är halv elak på de som åker brevid så de blev lite livat i mellan i transporten de gunga rätt rejält.... ;)
Men vi kom hem å tillbaka i med hel transport och hästar!
Körde ca 7 varv för hon blev trött i baksteget på slutet men märkte även att hon gick lite snett i backen åt vänster skalm men de är som med Kallma plats problemen som ställer till de för tjejerna när tempot sänks....Så nu åker ridhästskorna av som hon ha på sig och de läggs på samma skor som Kallma ha fram turbo järn skorna. Vill inte de ska gå och knacka skor de bli bara rädd att ta ut steget till Slut och hon behöver gå i backen nu för stärka kroppen då hon är så stor i modellen så behöver hon all styrke träning för orka med kroppen i snabbare farter sen! :)
Det är en snäll trevligt häst i af och hon är väldigt tränings villig trots hon är stor och tung så gör hon allt rätt så jag gilla de jag hade i vagnen tror detta kan bli bra bara hon får styrkan att orka med sig på banan. :)
Tja och tjim nu ska vi äta middag hos grannarna *mums*

Av Linda Calissendorff - 29 maj 2014 12:55

I dag nu när vi var lediga tillsammans så passa vi på att börja hålla på med lille man och de man var mest orolig över var om andra hingsten skulle hålla sig kvar i hagen medans....Krabaten kuta mest omkring och skrek efter Viktor så de gick galant att skilja dom åt och de är bara nyttigt att man lär dom såna saker i tid! :)
Vi ställde han på gången och borsta upp honom,sen så lade vi selen på med svanskappa och allt men han brydde sig inte ett dugg en del bli ju väldigt spänd att de drar under svansen men icke denna cooling till kille!
Ricky tog han i grimskaft och gick runt gården och han betedde som han inte gjort annat fast selen satt åt runt magen och under svansen så gick han brevid utan problem :) Märks redan nu att de är bra psyke på honom med tanke på våra andra hästar stod och kika in den lille nyfiket medans han spatsera runt gården så gick han bara och tuppa sig litet med lyssna ändå fint på Ricky.
Så nu blir de en stund varje dag till å börja med tills han är helt avslappnad då får vi utöka rundan ner mot vägen och bekanta sig med bilar och allt annat de är att kika på runt vägarna! :)
Så roligt att börja om med unghäst igen allra helst när de är så här snälla och vettiga!
Nu blir de snart träning med Mulsta och Kallrappa i skrike bli nog jag som kör tjejen skulle jag tro! ;)
Hoppas solen skiner på er för de gör den här! :D

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards