Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 31 maj 2015

Lutar mot strykning i morron....

Av Linda Calissendorff - 31 maj 2015 19:40

Det har praktiskt taget häll regna till å från hela natten/dagen och de ska fortsätta i morron med tydligen så vi stryker nog Cantab i morron då han sliter allt för ont på skitig bana och vi fick rapport att den vara smetig och lös så den var inte alls så där fast som den kan vara när de ha regna.... så vi chansa inte med honom från de läge vi har utan vi ta sikte på ett lopp på midnatts travet istället ett 1640 auto stängt till 649 tusen så de passa mannen utmärkt bara hoppas på ett bra spår denna gång... ;)
Han får gå nått pepp jobb innan med Brodde sen då han ska börja tagga i gång sig ,så ha de sällskap av varandra.

Vi ha fått ett fint erbjudande att leasa ett 3 åring sto från de som föder upp "Sånna" hästarna och hon är efter pappan Judge Joe och morfar Gaint Chill.
Hon ha fin mamma stam då mamman själv trava in över 800 tusen och mormor ha lämnat bra avkommor med så de känns som ett fint tillfälle att prova en 3 åring som är ostartad! :)
Hon ha inte fatta vad de handla om än på banan förklara hon som hade henne I träning hon rör sig fint och gå runt 38s intervaller i tung sand så de fattas lite tempo jobb men hon sa bara hon fatta vad de handla om så är de en riktigt fin häst! :)
Tränaren hade en hingst lika gammal som henne efter samma pappa som oxå varit i sin egen lilla värld, men de senaste veckorna ha han tänt till och varit hur fin som helst att köra tillsammans med andra hästar så tror de är lite sena efter denna hingst så de passa oss väl som ha tid att ge till denna fina märr! :)
Hon är tydligen jätte snäll och trevlig på alla sätt och de se man på korten att hon är och tilltalande extriör ha hon med så detta kan ju bli hur bra som helst!
Här kommer de några kort på henne
Kanishka Sånna heter hon :)

Var in på banan med Kallma i går och körde ett 1640 m jobb och hon trava bättre men på slutet blev hon lite skuttig om de beror på för lite tempo körning så hon blir för trött eller vad de nu är så ska vi testa att lägga in ett tempo jobb i veckan nu för henne.
Hon är en svår tränad häst Kallma de är svårt att styrke träna henne då hon som inte utveckla sig åt rätt håll i back träning vilket hon skulle behöva för få rätt styrka för orka med sig  på banan,så vi ska testa detta nu ett tag för se hur hon känns som.
hon gick en bit ner mot 36 i går så hon kan röra på sig när de stämmer mem vi tror och hoppas detta ska fall väl ut för henne men gäller att banan är bra hon tål inte heller om den är för lös då blir hon trött i bakdelen med desamma så jag hoppas innerligt de ska börja släppa för henne för hon ha rätt inställning och vill verkligen framåt och hon ha nog inte varit så pigg som hon var i går på banan så de är de inget fel på! ;) 

När hon kom hem så kvasta hon runt i hagen och härja med grabbarna så hon ta jobben på rätt sätt vilket är skönt nu hoppas vi de ska börja släppa för henne annars ha jag hota henne med att Månprinsen A.M är en snygg hingst som hon kan få en date med.... "ler"

Brodde följde med in och gick ett 2640m runt 32 avsluta sista 500m runt 20 och han såg fin ut lite väl överladdad var han men han ha ju inte gått ett jobb på över 4 veckor så han tyckte de var skönt att få ur sig lite energi ;)

Nu ska jag ta å jobba lite då jag ha kvälls passet på jobbet....
Ha en bra kväll! :)

 
 
sanna

sanna

1 juni 2015 21:28

Tråkigt att stryka men helt rätt att tänka på hästen, håller tummarna att han får ett bättre utgångsläge nästa lopp =)

http://rayoosanna.blogg.se

Linda Calissendorff

1 juni 2015 23:28

Ja de hoppas jag med å framför allt att banan är i torrare skick :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards