Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2016

Vinst till stallet! :)

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering!

Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :)
Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp
utan en inkl stor gunga sen 2 månader tillbaka så att han skulle sänka rekordet de trodde jag inte i dag då han sakna lopp i kroppen,men han överraska matte i dag och de var ju jätte trevligt då han var på vippen att bli ridhäst sen förra loppet! :)
Tummen upp för Broddolainen som kämpar trots mjölksyra till slut och uffe som kan hålla han i rätt gångart! :)

Jon öppna riktigt bra i dag bakom bilen men blev inknuffad till 3je inner då de blev trångt utvändigt och fanns inget att välja på då risken hade blivit att få en galopp då de blev trångt.
Så de låg 4je invändigt hela loppet och sökte luckor men de gick som trögt att komma ut men han segla in som 6a på ett nytt auto rekord på 17.6 så sänkte sig med 2 sekunder på auto start så STAR MASTER vagnen levererar som vanligt! :)

Estreem hade spring spår ensam på 20m tillägg och de var lite tufft anmält då tillägget var vid 300 tusen på start och han ligger ju strax över så han fick stå med de upp till 750 tusen på samma volt.... men vi vet han är stark och gilla springa långlopp så vi tog en chansning och hade tur som fick upp en jätte duktig lärling Billy Svedlund från Gävle.
De kom i väg hyfsat från springen och han tryckte fram sig till ledningen och landa där efter 500m och där låg han och fick lurka lite på tempot! :)
Estreem blir lite lat i ledning så han fick picka lite på honom för han slappna av lite för mycket i ledningen, men han gick undan till slut och Billy satt säkert i vagnen då de vann på tiden 16.9 så gick fort sista varvet då de varva på saktliga 19! :)
Så är SUPER nöjd med dagen då grabbarna inte gjort oss besviken i dag utan sänkt rekorden på löpande band och de kan man inte vara missnöjd med en kall höst dag som denna och trots Jon och Brodde som inte var på pallen i dag så gjorde de båda fina lopp! :)

Tack för alla lycko önskningar och grattis hälsningar ni är bara BÄST som alltid hejja på oss! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Av Linda Calissendorff - 17 oktober 2016 10:27


Estreem gjorde ett fullt gdk lopp i dag då Wäjersten kom fram i bra från start, men blev hängandes i 3je spår första 500m och han valde att backa bak sist invändigt... Daniel ångra detta beslut efter loppet då han (så som vi) hade hellre sett han kl...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Träna glosor med Ovido