Stall Ardbeg

Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Linda Calissendorff - 9 mars 2009 23:46

Jag köpte en fin renfäll för ett ex antal år sedan som jag inte visste vad jag igentligen skulle ha de till *ler* Men så har jag ju sett att Sandra som tränar oss har sånna under sadlarna i stället för schabrak så nu har jag klippt till de så de ska passa min Ar sadel å kan säga jag har renhår över HELA köket *skratta*  De lossna som bara den då jag klippte i fällen men snyggt å skönt för Orujo kommer de bli i morgon på träningen :0))

Red honom i kväll och de gick bara fint fint! Har fortfarande problem att ändra takten i traven har inte fått klämm på de än... Tur Sandra kommer i morron tänkte hon ska få sätta sig å visa mig!

Fick ett sms av Hans att han kommer oxå i morron så de blir en kämpig dag för Orujo *ler* Men han kommer på FM så de är ju kanon då har vi gott om tid ;0)


Tömkörde Wilmer själv i kväll på ridplan gick SUPER! Vi gjorde volter och serpentiner å han lyssna jätte fint! Blev bara 1 bockning men sen var han coooooool! Han växer så de knacka han är högre bak så han är nog i en rejäl växt period nu man undrar hur pass stor han kommer bli ska vänta tills han är runt året att kolla med snöret från armbågspetsen å ner till kotan de är rätt tillförlitigt.


På lördag drar vi till Östersund å kika på Pyriad ska bli såååå spännande å all min ångest är som bortblåst konstigt nog,kanske ett bra tecken! :0)

Hoppas han komemr uppfylla mina förväntningar på utseende å han sätt att trava,men de återstår å se *ler* När jag ringde till uppfördaren så skratta han å sa -Nu är du ivrig förstå ja -Jaaaaa! svarade jag man är som ett barn på julafton när de vaknas nya förmågor! *s*


Nu ska jag lägga mig så jag är pigg i morron då Hans komma!

Natti natti!


Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards