Stall Ardbeg

Alla inlägg den 7 februari 2013

Av Linda Calissendorff - 7 februari 2013 07:07

I går kom ju monica förbi för att kolla genom
Kallma som fick sånt beröm för hennes extriör av Monica! :) *Stolt matte*
Hon sa att hennes sluttande bog var bland de finaste hon sett extriört hos ett kallblod inte vanligt att kallblod ha de och hon ha ju sett en hel del hästar genom sitt yrke som kiropraktor så hennes ord väger ju en del! :D
Hon sa även att hon såg på hur hon musklat sin bakdel och hennes kors att hon ha ett bra bak kliv med bakbenen att hon får ett stort långt och högt baksteg och de är ju värt mycket att de ha de för travets skull! :)
Så hon tyckte verkligen att Kallma hade framtiden för sig på banan utifrån hennes extriör den fanns de inget att klaga på som sagt,säger åter igen att betäcka med Alm Victor skulle jag göra om jag hade avelsston de präglas så av sin far! :)
Jag ha inte sett hennes mamma men är övertygad att Greger (uppfödaren) ha valt ett fint avelsto eftersom han ha ju hållit på flera år med avel så jag rekommendera att köpa häst i från Stall Kall i jämtland de är verkligen fina hästar han föder upp i en mindre skala! :)
Åter till Kallma så hade hon låsning i vänster framknä och 3 ländkotor som rättas till i ryggen känns så skönt hon är uppkollad nu när hon börjat träna så hon musklar och arbeta rätt från början så mycket som kan gå fel annars... Så nu är de koll igen om ett par månader att de håller sig på plats! :)
Tror allt vi ska anmäla henne till unghäst bedömmningen på Dannero i höst ska bli skoj att höra deras utlåtande om hennes extriör! :))

Wilmer går nu inlindad från topp till tå för art ej dra på sig några nya skador ;)
Blir nog provlopp igen till helgen för de vara samma gäng som förra lördagen som anmält så de är bara passa på att träna start moment med honom i provlopp....
Ha hittat en propp i östersund den 10 mars som vi sikta på den passa denna mannen med massa tillägg och han stå ju på start.
Så vi trimma mot de målet å mota skadorna mot väggen! :)
Tjing på er trogna läsare!


Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards