Stall Ardbeg

Alla inlägg den 18 mars 2014

Av Linda Calissendorff - 18 mars 2014 10:24

 Både Mulsta & Brodde kom med i de lopp vi anmält i och de blir två tuffa lopp så här på förhand via anmälningslistan, så vi invänta spåren lottningen men räkna ut att Brodde kommer få spår 14 på spårtrappan så de är ju inte ett kul spår.... men samtidigt måste brodde få ett rygg lopp denna gång och gå till slut istället för tuffa på i dödens, så de spelade ingen roll att vi få ett bakspår,men de var bara en som hade mer pengar än han så de var ju väntat att få ett "skit spår"

men finns inget annat att anmäla till så var bara gå ut  nu för man förstod ju att de skulle vara många före han eftersom han har ju nästan 70 tusen på sig nu och de var mellan 20-80 tusen proppen.

Nu har de frysit på ute så finns dåliga möjligheter att träna så man får ta ett lopp i kroppen som de säger inför kommande lopp framöver men tycker de är svårt att hitta nått passande för honom i april men vi får kika igenom efter umeå starten så vi vet vars vi har han nu på sommarbanan som förhoppningsvis inte ska vara tung denna gång...   


Mulstas lopp blir tufft med de kamrater han har på samma spår tillägg,så de gäller att han kan vara så bra som han kan vara, men han känns som ett osäkert kort då man inte vet hur han ska bete sig för tillfället....

Man önskade han hade kvar av de självförtoendet som han hade i höstas då hade man inte varit lika rädd motståndet, men som sagt de är ju han som bestämmer hur de ska gå och ulf kan bara hjälpa han på vägen, så får vi se vilket spår han kommer lottas de som är positivt med Mulsta är att han går från alla spår så de är ju skönt att veta han brukar inte få nån start galopp i af!   


Tornado har varit ute på sin premiär tur med uffe som fick ta den första turen runt slingan och de hade gått bra men han tyckte de var läskigt med tågbron men efter han gått förbi några gr så var de lugnt men klart allt är nytt för honom med omgivningen men de vänjer han sig snabb vid.

Uffe kört några vändor i backen och han var inte alls påverkad så de märks grund konditionen finns där men det är ju musklerna som måste vänja in sig med träning igen så vi lunkar sakta på nu med varannan dags träning nu.

Så i dag är de Rickys tur att fara ut så ska försöka hinna dit och kika på när de far ut på tränings rundan och knäppa lite kort!   


Nu ska jag ta å käka lite lunch på jobbet så man får ny energi inför em! =)

Tjing!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards