Stall Ardbeg

Alla inlägg den 13 maj 2015

Av Linda Calissendorff - 13 maj 2015 07:25

Man sover aldrig så bra som efter en vinst med hästarna så ha sovit som en prinsessa i natt!   

När vi kom hem i går kväll fick Cantab gå ut en stund i hagen och han tyckte de var hur skönt som helst att få skita ner sig igen och han for runt och små trava i hagen så han tog inte direkt ut sig i går de kan jag säga!

Sen så var han som en liten tupp precis  som  han visste så väl att han vunnit de märks verkligen när hästarna  är nöjda  med sig själva och sin prestation!   

Vi kom hem runt 1830 så var de bara sätta sig och köra Viktor och Kallma runt byn de var deras tur i dag så bara för man ha tvlat och jobbat så måste man ut och träna de andra annars blir de så många på en och samma dag så de blir svårt att få dygnet att räcka till....   

Kallma var in i fredags och gick ett nytt banjobb men de är som sagt nått som inte är bra , då hon verkligen försöker att få de att stämma i tempot runt 1,45 men de går som inte den sista 500m så nu är tid bokat hos sune den 19 maj så hoppas vi han hittar problemet som troligen sitter i ryggen. så hon får motioneras lite lätt med Viktor som sällskap för hålla vikten nere och att hon inte tappa så mycket för de märks som sagt bara vid högre tempon annars känns hon väldigt pigg och fin annars.

Viktor sköter sig hur bra som helst och han ser så oförskämt fin ut så vi ser fram i mot 2 årings serien igen den 23 maj då ska de tuffa runt på tiden 2,25.

Brodde ha vi hunnit med ett motions pass med och i går skulle han med ut på en tur men då upptäckte vi att han små halta på vänster fram och var som lite svampig och varm just vid kotan så troligen ha han lyckats stuka till sig eller fått en smäll av Wilmer när de ha lekat i hagen i går.... så typiskt hade sett fram i mot att anmäla han till ett lopp på dannero den 6 juni men de se ju tufft ut om han nu är halt men hoppas de är övergående ha lagt om med valörts blad över natten så hoppas vi att de ska gå över snabbt för hade vilja tagit ut hani provlopp nästa helg.

Wilmer går varannan dag för tryck och känns jäkligt fin och han ska gå ett banjobb nu på fredag med sällskap så ska han anmälas ut den 24 på Dannero så hoppas vi han ska komma med sina blygsamma 120p.

Cantab ska få ta de lugnt nu minst 5 dagar med massage och mys sen ska han anmälas ut med husse i vagnen till Dannero han oxå i ett 2640m volt lopp stängt vid  200  till  650  tusen så de är passande åt mannen!   

Vilje tömkör vi så vagnen ska på inom en snar framtid hon är otroligt klok denna märr klart lugnaste unghästen jag ha stött på så tror inte de blir några problem att få denna brud i vagnen!   

Nu ska jag fara ut på jobbet och göra mitt bästa i vanlig ordning och försöka roa de goa pensionärerna!

Ha en skön dag!


Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards