Stall Ardbeg

Alla inlägg den 20 augusti 2015

Av Linda Calissendorff - 20 augusti 2015 23:58

Jaha då var denna kväll till ända och de blev inte vad jag drömt om i natt i af...
Ja Cantab hade vi absolut inga förväntningar på från spår 7 och de han mötte i dag,men han överaska oss med att vara på bettet hela loppet igenom och kändes smäll fin sa Ricky! :)
De hamna sist i fältet så kom ingen lucka bara trötta hästar framför med den pigg cantab som nästan klättra upp på framför varande hästar och letade själv nån öppning som ej kom så de landa på 13.3 så ynka 0.3 sek från sitt rekord i auto kort så de känns han ha en 12 tid i kroppen nu bara han får komma lös! :)
Han är allt fin den här killen och som husse sa -Absolut roligaste hästen att köra lopp med! <3 Han ha ett hjärta denna häst och en kämpar glöd som bara bli bättre med åren! *ler*

Ja å Brodde börja de inte så bra med då Erik skulle värma han efter lopp 6 men där vann han så han hann ju aldrig värma, så Ricky fick värma själv vilket jag tror var väldigt synd att han inte fick känna på han innan loppet då de är en hel del info att ta in när de gäller denna kille....
Ricky sa han ha aldrig känts så fin i värmningen förut var pigg men på ett bra sätt for mest å klippte med öronen å såg allmänt läcker ut :)
De öppna bra bakom bilen favoriterna 1 och 2 hoppa I starten så de gick undan så 3:an höll ut Brodde och han började kränga lite så när Erik skulle räta upp han kom galoppen..... han skulle bara ha suttit kall och intagit dödens positionen i stället och prova ta över ledningen på rakan tror banne mig att han skulle ha vunnit från bägge positionerna om han kunde lyssnat på oss ordentligt men klart de vill ju testa till ledningen men de är ju så känsligt för han i första kurvan.
Han gjorde en jäkla repa efter galoppen så han körde ej ut på en gång utan tog ett extra varv de gjorde han mest för testa käken om de var därför han hoppa men han sa de att de här är ingen vanlig häst utan han en riktigt fiiiiiiin häst!
Jag släppte på han 0.7 i 300m för testa av han och som sagt jag vill gärna sitta upp igen så ring gärna och kolla om jag ska upp hit! :)
Inte illa betyg av en som kör hur fina hästar som helst dagligen i lopp! *stolt*
Han gav oss tipset att lägga på aluminskor bak och barfota fram,byta ut käken och sen ha ett tömbett (som vi provat förut men tycker han kämpar i mot de för mycket) sen sa han att han kommer lätt gå en 13 tid full väg som han trodde och han sa de flera gr att detta är en riktigt fin häst! :)
Han är en riktigt genuint och härlig människa som bjuder på sig själv och vill verkligen hjälpa en att hitta de små sakerna som man kan förbättra och han kör så många hästar så klart man ska ta till sig de han säger och testa i af!
Ja så visst man besviken han stod som favorit innan loppet men ett kvitto på en lugn harmonisk häst och se fruktansvärt fin ut i i traven så får man vara nöjd ändå och lilla krigaren är i topp form så anmäler vi ut till nya utmaningar med grabbarna! :)
Go natt på er!

Av Linda Calissendorff - 20 augusti 2015 14:02

Ha nyss kommit hem från solänget med lilla Viktor som varit inne för koll av sina fram knän och de gick bara fint! :)
De fanns inget att anmärka på utan allt såg fint ut inga konstigheter alls så de var ju skönt! :)
Så då ha vi bokat av de i af så nu får vi fortsätta att träna lugnt med lille man och se hur han trava som om de är som Gunnar och Greger tror att han är i en ordentlig växt period.
Greger skrev att de ligger i släkten så de blir ju rätt stora dessa Kall hästar så vi får ha i i bekanting som sagt! ;)
Nu ska vi lasta snart och bege oss med Brodde och Cantab till Bergsåker och hoppas på tur i kväll!
De ha ringt om Brodde på flera spel tips sajter och tyckte han gjorde en grymt lopp sista då han gick 13 i 1300m i spåren och hade dvs trafik  problem ;)

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards