Stall Ardbeg

Alla inlägg den 21 september 2015

Av Linda Calissendorff - 21 september 2015 20:58

Först ut var Wilmer på Dannero som gick ut i första loppet och han öppna hyfsat från start men från spår 8 så var de bara lägga sig sist och efter 700m så snubbla han till och halka efter så där var matlapps jakten körd... men kom in på 31,6 så han sänkte sitt auto medel rekord i af så de var ju bra med dubbla galopper!   

Han känns fortsatt lugn och fin så de är ju bra så bara anmäla ut igen och hoppas vi ska komma med.


Sen skulle Pandora ut med John Östman i vagnen och i värmningen så tyckte john hon var en rikig klippare då hon rörde på sig rätt så snabbt i värmningen så han fick rakt proa på henne då hon pep iväg *ler*

I loppet så hamna hon sist utvändigt från spår 11 så där låg hon till sista varvet då klev en ut före henne i 3je spår så john hängde på och där låg de tills mitt i sista kurvan så klev han på i 4je spår och hon sprutra ner flera st och kom in som 4:a i mål på fina tiden 16,6!   

John sa att om han hade valt att gå före i 3je spår så hade han varit sämst 2:a men han ville inte köra så pga av de är hennes första lopp i sverige och han mena på de att om han ger henne sånt lopp så minns hon de inför kommande att man tömde henne i första start så han tänkte på framtida löpen istället!

Helt rätt tänkt anser vi med och john är en sympatisk kusk som tänker på hästarna inte till den bästa placeringen som många gör utan hel heletn till hästen,formen och framtiden! :)

Så vi är super nöjd med henne då hon gjorde sånt bra löp då hon låg sist och ändå runda förbi dom som hon gjorde då han som vann tog ledningen direkt i starten från spår 2 så en grym prestation gjorde hon för oss i debuten å hon ha inte startat sen början av juli.


Viktor var som en tupp i värmningen innan premien och han verkligen glänste på banan i sin fina vita sele och han var lite små fjantig med de var ju en ny bana och ny miljö så han var lite extra taggad :)

Efter starten då han skulle dra upp automat käken så hade den farit lös så därav galoppen men när han fick upp den så trava han på fint och han gick som ensam då andra premie hästen inte kunde följa honom.

Han öppna första 500m på 2,07 och 1000m på samma tid, sen kom han i mål på 2,03 så han gjorde ett fint sista varv på 1,58 och de var inte botten nådd    så vi kör på nu med lite banjobb i mellanåt så ser vi om de är möjligt att kvala han innan banorna blir hårda, utvecklas han så prova vi annars vänta vi till våren de är viktor som bestämmer så se vi hur de blir! =) Han såg grymt fin ut och johns ord när Ricky fråga hur han kändes

sa john-Han känns som en gummi boll och vill bara trava runt och se snygg ut inför publiken! *haha*

Jag skrek åt han i sista svängen att han var duktig då gnägga han tillbaka sötnöten! <3


Så en lyckad dag på dannero så nu tar vi sikte på dannero den 29 åt Cantab och blir Hagmyren för Pandora som de ser ut just nu den 6 oktober perfekt propp upptill 6-45 tusen volt start 2640m denna gång men de är bara testa de att gå ut i ett lång lopp tror de kan passa damen! =)


Nu dusch å sen Tv en stund sen sooooooooova *trött*

Go natt! =)







Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards