Stall Ardbeg

Alla inlägg den 22 februari 2016

Av Linda Calissendorff - 22 februari 2016 12:49

 Ringde PH vet i morse och som tur var få vi komma redan på tordag med fina Viktor så de var ju jätte bra att få de gjort så snabbt som möjligt!   

Ska bli spännande att se vad han kan utröna av att se han på löpbandet vad han tror om hans rörelse mönster om de beror på biljaderingen eller om de sitter på ett annat ställe.

Han ska få gå och djup snö pulsa nu och de är ju jätte bra om de sitter i en bog så får han verkligen lyfta och stretcha ut den delen då han får lyfta ordentligt på benen och de märks han tycker de är dryyyygt att styrke träna den hårda vägen!     men de kommer göra gått åt honom att gå där så länge vi ha snön kvar så vi ska passa på utnyttja tillfället innan de blir snö fritt igen!   


Fick ett samtal i dag från kanishkas ägare att vi kunde få ta en annan fin liten fux kille om vi ville som bara gjort 2 starter och gått mellan 18-19 tider  som de trott mycket på men han ha haft lite otur på vägen men ha hamnat hos gabriella nu och hon lov orda han så fint.

Har kikat på de två loppen och jag gilla vad jag ser kan jag säga så långt och han är så gott som start klar ha gått konturneliga jobb med andra hästar där nere hos henne så de är bara låta han landa och jobbas på lite med nått provlopp så ta vi sikte mot start i april i så fall!   

Så vi ha bestämt oss för testa och ha kvar Kanishka i ett par starter till för se hur hon tar till sig träningen fram till dess för hon går nu helt utan grovfoder får bara mineraler och muskel tillskott så ska de nog gå bra skulle jag tro för hon är pigg som en mört och sprudlar av energi!

Så både jag och Ricky ha svårt att ge upp henne med då hon verkligen visat fart i banjobben och ha till å med utmanat Pandora i sista jobbet på upploppet så vi måste ge henne en chans till som de känns!   

I kväll ska Pandora & Brodde gå lite back intervaller så tror husse får fulla tömmarna bakom Brodde i kväll han är som en gummi boll i hagen efter han fått TENS massage så han är pigg och alert!

Pandora ha svarat fint på den behandligen med bara piper och far runt som en galning dagen efter de fått behandligen! =)



Nu ska jag ta och jobba lite nu är lunchen slut så bäst man kavla upp ärmarna och börja göra nån nytta! *ler*



Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards