Stall Ardbeg

Alla inlägg den 25 maj 2016

Av Linda Calissendorff - 25 maj 2016 18:20

I går for vi upp med honom och när vi anmälde å såg moståndet och vilken spår vi fick så hade vi inga större förhoppningar då de som stod framför hade gått fina 12 - 14 tider senaste starterna....
Å vi vet ju bekant hur de är med bakspår de är ett helvete att hamna sist å de går undan hela vägen så är de svårt att ta nått....
De öppna på snabba 0.9 första 500m och runda på 14 tid första 1000m.
Angelica satte sig sist invändigt och låg där hela vägen tills sista 600m så backa hon ut och skulle lägga sig i andra spår men då hon tagit upp så gick alla ut så de blev fritt invändigt så hon gick åter invändigt och Cantab satte en jäkla fart fram och susade fram på innerspåret och han kom in 5a på 14.5 tid var på linjen atg vara 4a tror om hon fortsatt på innern och inte backa bak så hade hon kunna vara 3a eller 4a i mål för han hade som vanligt klart bästa farten på upploppet :)
Han är så duktig finaste gubben som kämpar så varje gång hur dåligt läge han är har så gör han alltid sitt och angelica var väldigt imponerad av honom då hon trodde inte han skulle vara så bra som han var så hon sa jag hade missbedömt han totalt efter loppet! ;)
Nu ta vi sikte på monte start den 3 juni i Umeå å Erica sitter upp som känner han bäst vid de här laget! *ler*

I dag var vi på solänget med Jon,Kanishka och Pandora och de bringa in en 4je plats för pandora och en 7 e plats för Jon.
Kanishka kämpa inte ett dugg i dag och angelica trodde de var för hon blev hov öm och art vi provat att lägga om till aluminium fram så hon sa glöm denna starta och ta tillbaka järn skorna och gör ett nytt försök!
Jon var trög hela loppet fanns inget tryck i honom i dag så frågan om vi ha nått skit I stallet.... men han kom in på en 18 tid men han borde ha varit längre fram med tanke hur han var sist då han gick bra trots galopp och fulla tömmarna i mål.
Pandora fick gå i dödens återigen och de gilla hon ju inte och banan var sugande efter allt regn så hon tryckte sig till ledning sista 500m men blev stum sista biten in i mål så de tog henne på de och hon blev 4a.
Hon hade blåst länge efter loppet så frågan hon är riktigt kurant hon med så blir lite extra vila nu ett tag så får vi se om hon är piggare till nästa lopp! :)

Over and out!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards