Stall Ardbeg

Alla inlägg den 23 april 2010

Av Linda Calissendorff - 23 april 2010 22:03

De är alltid lika facinerande att de äldre "gubbarna" tycker man ska vara så oerfaren vad de gäller hästar & trav! Fick senast i dag höra att -Jamen du ha ju hållt på i ca 5 år å jag ha ju hållt på i snart 40år så nog kan jag mer än dig nå!

Jojo men tanke på hur många hästar som denna person fått ut på travbanan de sista 15 åren så säger jag bara GRATTIS som ha sån fin tro på sig själv i af! De är nått jag måste träna på TRO på mig själv så långt kan jag hålla med han om att han kan bättre än jag!   


Var in på änget i kväll för att köra intervaller då jag inte kunnat träna p.g.a den jäkla magsjukan så i eftermiddag kände jag mig så fräsch så jag tänkte prova i af annars hade Robban fått köra henne!

Men jag ångra mig bittert att jag for in för den riktiga rakbanan var inte ordning gjord ÄN??? De var ju för fanken i måndags de lade på nytt underlag så man tycker de borde ha hunnit med de på 5 arbetsdagar... *suck*

Så fick än en gång köra på återhämtningsvägen som lutar neråt å var stenhård i slutet så känns mest som jag tränar sönder min häst just nu...  

Den så kallade rakbanan på andra sidan är de ett rätt så stort gupp i så den vågar man inte köra några tempon i så man får nån sen eller gaffelbands skada på köpet så de gick inte heller...

Kunde ha kört på banan men vill helst inte vara där inne å köra som rund banejobb eftersom hon ska provloppa nästa lördag!

Så på måndag blir de köra hemma på mon de är lite lösare men de tål hon gick där i höstas med å inte gick sönder för de utan man får sänka farten å de sluttar ju uppför så de tar gott ändå jag vägra åka in en gång till å köra på taskigt underlag!

Vissa kanske tycker jag gnäller för mycket med min "skit" häst som inte är topp stammad , men de struntar jag fullständigt i jag ha mina krav hur jag vill ett underlag ska se ut och de står jag för! Att träna på dåliga förutsättningar då kan man välkommna skadorna rätt snart så är de bara...  


I morron ska jag jobba på V75 i umeå å kanske man får se stora stjärnan som heter Maharajah! Ska bli spännande att se pulsen på publiken då!   


Så ha en skön helg ni andra som är lediga! =)


So long!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards