Stall Ardbeg

Alla inlägg den 2 januari 2013

Av Linda Calissendorff - 2 januari 2013 15:00

Ha mycket att se fram i mot detta år först å främst att våran nya tjej ska hämtas i Östersund i mitten på februari som är då inkörd 2 månader hos Mikael Halvarsson innan hon flytta ner till oss, snacka om service från uppfödaren som verka vara en underbart nogrann person och lättsam att ha med att göra!

Sånt uppskatta man!   

Ha haft med de mest oseriösa att göra vid hästköp el leasing så känns så bra denna gång så de är nu de ska vända?!   

Sen ska vi ju bygga nytt stall här hemma så man får ha hästarna på gården, de ha jag saknat enormt dessa 2 år sen jag flytta Bjästatjärn.... Allt mysigt pysslande försvann utan man är mest där när de ska tränas eller man ha stallet att ta hand om när Robban är borta...så de kommer bli underbart att bara traska ut och mysa med världens bästa Wilmer & Kallma!  


I går fick vi så lov att köra intervaller på banan de var endast där de var hyfsat underlag efter de ha tinat å töat i flera dagar....  

Wilda var med så de gick mellan 1,42-1,45 intervaller på 500m de tog rätt så bra för dom att trava på isbana märkte vi de spänner väl sig när de är isunderlag, så wilmer flåsa på men återhämta sig snabbt som vanligt så de är ju bra för flåset de måste ju tränas för att komma tillbaka i samma form som han var i höst!

Skulle verkligen vilja ha en som kan rida dressyr och små hoppa lite på honom tror de vore ett bra kompliment till träningen... Ha inte samma gaist att rida längre man ka kommit i från de där fast jag vet att när man väl rider så kommer man sitta å le hela dagen efter för man mår så bra!

Men samma där de blir väl lättare när man ha han hemma å man kanske kan få mer sällskap av Jessika som bor bortanför mig så dra man ut varandra i skogarna!   

Sen framför allt se jag fram i mot årets starter med Wilmer och med Ricky i sulkyn å förhoppningsvis vara med om deras framgångar i framtiden   

Nu ska maten snart lagas så på återseende!!

Tjing!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards