Stall Ardbeg

Alla inlägg den 27 juni 2014

Av Linda Calissendorff - 27 juni 2014 20:59

 

Är helt tom i huvudet efter denna kväll då Kevin styrde våra fina Brodde till en vinst på Bergsåker! :)
Extra roligt när Kevin får åka med tvåan i mål till Romme på lärlings finalen för kunna vinna 20 tusen i stipendium!
I värmningen var Brodde lite halv stökig som han brukar vara när han är taggad och ville mest lalla runt och glänsa där ute i ovalen, så de gjorde den långa provstarten för testa hur han är framför bilen! :)
Så efter värmningen stretcha vi bakbenen för han skulle vara extra mjuk i bakdelen inför loppet,sen gick han in i boxen och drack vatten å käka lite hö som han brukar göra så skönt han kan koppla av! :)
När starten skulle gå hade man ju lust att kräkas tusen gr om då man de körde i mot start bilen nerverna var all over the place kan jag säga.... Kevin hamna 4 je ut och låg där till första långsidan,då klev Kevin vaket på i 3 je spår för avancera fram till dödens då de gick saktiga 19 s fart där framme.
Där låg grabbarna till upploppet där de nötte tillsammans till mållinjen och Brodde slog den på innespåret med en nos! "Ler"
De roliga var att den som slog Brodde snörpligt på solänget då han tuggande i 3; je spåret i 800m sist i kort loppet var den han slog i dag med samma marginaler i kväll! :D Kan säga då de blev än en gång typ 3 gången på 2 veckor då de blev hårt i mål så blev man ju typ hel religiös och bad till gud fler gr om innan de sa resultatet att Brodde hade vunnit! :D
Tack alla ni för alla gratulationer för vinsten de värmer ens hjärta!
Brodde är en heders häst som verkligen kämpar allt han kan varje gång och man vet ju att han gör allt för kusken som sitter där bak, så man kan inte annat än ÄLSKA denna kille! <3
Nu sikta vi mot ett amatör lopp på Bergsåker sen 17 juli då får Ricky så klart köra Brodde de är ett 1640m auto så hoppas vi får ett bra spår även denna gång!
:) Nu kan man luta sig tillbaka i bilen och bara må gött över att ha en fiiiiiiin vinst med sig hem i bagaget!
Kram på er!


Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards