Stall Ardbeg

Alla inlägg den 26 augusti 2014

Av Linda Calissendorff - 26 augusti 2014 00:07

Weeeeeihoooo, I dag tog Mulsta hem en seger till stallet uppe i Skellefteå, från att gå till ledningen direkt till att vinna med ett huvud före med en kämpandes kusk bakom honom, nämnligen Robert Dunder som körde han i dag då uffe inte skulle upp till Skellefteå ! :)
Vi hade de på känn att de kunde gå vägen då han fick ett perfekt lopp på Bergsåker i ryggar,så visste vi att när han stå på start så skulle hans 3;je seger hos oss kunna bli verklighet och så blev de! :)
Så därmed har han fixat hem 4 je års segern till stallet och vi hoppas på fler innan årets slut, så som han känns nu så är han på G igen precis som i fjol höst så nu hoppas vi på de blir en riktigt bra vinter så ska de vara till hans fördel framöver! "Ler"

Brodde han ha aldrig varit så pigg i värmningen som i dag han fullkomligt studsa fram på banan med härliga kliv och så positiv å glad som bara han kan se ut så förhoppningarna var stora innan start men när starten gick så blev han för övertagande så han slog på en galopp i ren iver... Otroligt nog fick Ricky stopp på honom somnade inte brukar gå när han rulla över men de tappa minst 60-80 m på den galoppen ändå var de ikapp fältet vid ingången av sista långsidan så de ska inte gå när de öppna 15 första 500m men de smög med där bak han fick smyga med i fältet in i mål och han kom utan pengar på 16 tid men bara ogjort han skulle få en placering men de var full klunga in i mål så är ändå nöjd med gubben som alltid kämpa som bara han kan! <3 Så nu rök tyvärr alla poäng nu ha vi bara 157p så bli att leta ett bra lopp inom breddloppen framöver,tyvärr blir de ju ofta volt starter å de är ju inte allra bäst men de är ju som de är med nu 4st skit starter så hamna man nere bland poäng jägarna....
På onsdag kommer olov hit, så då blir de en koll om de finns nått som han hitta vid en genomgång och sen en check av Monica eller sune så fort som möjligt ,så man vet att allt är ok med ryggen med de var ett tag sen vi kolla igenom honom...Vill ju att allt ska vara tipp topp med gubben nu när de häxat så är de lika bra att utesluta de ska vara nått annat än ren otur! ;)

I morron är de wilmers tur ha nyss gjort klart hans prylar för i morron.... "gäsp" Jobbigt med 5 starter på 1 vecka...
Lyx problem jag vet! :P
Tuff som satan i morron men hoppas de löser sig väl ut vi behöver poänger framöver.....
Natti natti!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards