Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2015

Hagmyren fram å tillbaka! =)

Av Linda Calissendorff - 6 oktober 2015 21:24

I dag så åkte vi till Hagmyren med förhoppningar om en matlapp för Cantab då gänget han mötte var tuffa kusar på papperet! =)


Han hamna nästan sist ut då de kom nabbt från start bakifrån så då hamna man på vingel.... men ricky skicka snabbt ner han till innerspåret sista 500m så han skulle få avsluta snällt då de gick undan sista 500m då de öppna på sakterliga 1,16 första 1000m.

Han kom in på en 7e plats lilla gubben på en ny rekord tid för volt på 15,5 de var 4 år sen han satte förra rekordet så de är vi glada för!   Han var inte lika smidig i traven kan ha varit för tät start sen monten då de bruka bli lite extra sliten så nu vet vi de tills nästa gång att han får längre vila mellan loppen sen hade han tuschat sig på ena bakbenet då han gått utan skydd bak hos oss i alla starter så kan de ha blivit lite för trångt just i starten med jänkar vagnen fast han gick i väg utan problem.

Så vi är nöjda med killen som gjorde de han kunde i vanlig ordning och han ha skött sig bra i buret och svettas inte alls trots han hade till å med ett täcke på sig i transporten vilken är skönt då ha han inte slösat med att svettas bort en massa  energi innan start!   

       


Pandora fick en förarlig galopp efter start så hon tappa bort minst 40 m innan hon ställde sig... Hon tuffa i kapp gänget efter 700m och låg där sist i fältet tills de börja trötta runt omkring henne så for Ulf ner invändigt för ge henne ett snällt lopp eftersom hon hoppa bort så mycket och kom i kapp fältet ändå...

Men i sista sväng börja hon speeda på som bara den men så kom Ove A i vägen som han bruka fr oss då han drog tvär stopp på sin galoppernade häst så han fick ta upp henne rejält,  ett under hon inte galoppera för de vara nära upp i vagnen kan jag säga så han fick backa runt ove och sen tog hon i igen och avsluta somnm 6.a i mål på tiden 19,2 och de vann på en 18 tid så hon gjorde ett grymt lopp åter igen!   

Ulf sa de att hade inte strulet med Ove A så hade hon kunnat vara 3:a i mål surt att höra de med faciet men skönt att veta att hon kunde lika väl ha vunnit detta lopp bara hon inte galoppera bort så mycke mark...

Nu anmäls hon till skellefteå ett 4 årings lopp som är mellan 5-75 tusen auto start 1640m och hoppas på ett bra spår så ska vi kunan få revanch tycker jag de är gumman värd!   

       


Brodde anmäldes till Bredlopp på Bergsåker och han kom med så klart med sina 470 p så var vi rätt säker och de blev husse själv som kör denna gång!   

Fick angenäma spåret 2 bakom bilen så nu jäklar blir de jänkar vagn och gasning framåt å hoppas på kunna ta ledningen... De är hästar upp till 270 tusen bakom då de var spår trappan lopp, men han är banne mig inte sämre så de kommer få jobba för de kan jag lova om han stå på benen dvs men de ha vi förhoppningarna på!   


I dag ringde de en som heter Lennart och ville veta lite kring våran häst rörelse för vi var utvalda att få vara med i ett repotage i travrondens stora vinter nr, de tacka vi för!   

Ni ska veta att vi nämde alla er som vi fått tag på så fina hästar i från, så hoppas verkligen han nämner de i repotaget!   

Stall Kall,Stall Slotts,Kenneth Magnusson,Kent Gullbjörk och Happy people racing utan er hade vi inte varit där i är i dag ni är helt underbara heeeeeeela högen!   


Nu ska jag ta en lååååång dusch sen soffan here I COME!

Kram på er!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards