Stall Ardbeg

Alla inlägg den 12 mars 2015

Av Linda Calissendorff - 12 mars 2015 22:21

I kväll starta de Cantab på första V64 avdelningen och han kändes toppen fin i värmningen och han var piggare än vad han varit på länge sa Ricky efteråt.
Vi bestämde att rycka bakskorna efter värmningen för ge han optimalt grepp bak och de var ju lite nervöst då banan som var så blöt innan började att frysa på när kvällen kom men vi chansa för vi ville testa han utan skor för se hur skillnaden blev.... skillnad blev de sa Ricky som hamna rätt långt bak för alla öppna förvånansvärt bra från tillägget så de fick ta den position 4je utvändigt ha jag för mig... Frölanders fina Hot Deposit öppna snabbt och tog sig till ledningen rätt omgående och vann med 6 längder så Stort grattis till denna fina ödmjuka familj de är värd alla framgångar de får med dessa fika hästar de har! :)
Åter igen till Cantab som gjorde sitt bästa i dag utifrån de förutsättningar vi haft inför loppet och de är ju nästan 6 veckor sen han starta sist och han ha ju bara gått hemma i backen så de märks han behöver snabb jobben för komma i form.
Vi åkte på dopning och han låg i 103 i puls när de kolla efter duschen så märks han tog då ut sig men som sagt tufft motstånd och bana lite seg så blev de inte bättre än att vi fick fara hem tomhänta men vi ska börja jobba han mer nu när banan på solänget äntligen är bar och de ska gå att göra jobb nu framöver! :) Så ingen skugga över lill gubben som gjorde de han kunde som sagt han behövde verkligen detta lopp i kroppen så ska försöka hitta nått nytt lopp inom en snar framtid.

Ricky körde Kallma i går och hon kändes rent bedrövlig igen :(
Kan inte sätta fingret på varför hon blir så här i mellanåt?! I snabb jobbet gick hon 1.42 nu kan hon knappt trava 2 min tempo hemma då de känns som hon får 3 ben under magen...
Har prova böjt fram knäna och bak men inte en reaktion så bli lite deppad när hon kändes så fin nu när jag kört....
Så blir bantning nu i egen hage och sen får vi testa ett jobba till på banan utan all brodd och hoppas hon överaska oss igen inget skulle göra mig gladare...

På lördag ska Wilmer,Mulsta och Brodde ut i provlopp på solänget så få se efter hur de känns om vi ska anmäla ut nån av grabbarna till breddlopp dagen på Bergsåker den 21. Vi tar beslut efter lördagen hur de kändes som de fatta ju snabb jobb på alla 3 nu så känns bra att äntligen kunna köra på banan igen! :)

Nu är vi på väg hem för kasta sig i säng full dag på jobbet I morron... ZzZzZz

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards