Stall Ardbeg

Alla inlägg den 31 mars 2015

Av Linda Calissendorff - 31 mars 2015 12:46

Huvva vilket fruktansvärt tråkigt väder de varit nu i flera dagar, då de kommit en hel del blöt snö ner från ovan...    Visst vet man att de är ju april väder men varför just nu när de höll på torka upp banorna innan detta kom... så trist nu ha man åter igen ingenstans att snabb jobb än på ett par veckor. *suck*


Wilmer fick ett bra spår som han brukar gå i från nämligen spår 3 och ska bli spännande att höra vad john har att säga om wilmer,vem vet kanske kan man få nått tips!

Synd bara att de lär vara tung sprunget efter all nederbörd tyvärr de var ju inte vad man ville ha men de är ju 2 dagar kvar så hoppas de hinner jobba på med banan ändå innan fredag...


I går var vi in med Brodde och Kallma för koll hos patrik Nygren igen som hade kollat lite gamla lopp på Brodde hur han beter sig i loppen och han hade själv tyckt att de var en jäkligt bra häst när han tog en seger och en andra plats i umeå för Ricky i fjol vid den här tiden så märks Brodde är en som gör intryck lill gubben!   

Han kom med samma tips som Monica gjorde att lägga en grön sula på de svaga benet då han åter igen hade halkat tillbaka snett i bakdelen... Så han fixa till ryggen igen och sa att man kan ju behöva göra så här några gr innan de håller sig kvar och fortsätta jobba på med muskelaturen som vi gjort.

Märks Brodde tycker de blir bra för han står stilla som ett litet ljus och låter Patrik fixa och trixa ett tag stod han och halv sov när han ttrycker på vissa speciella punkter så han kan konsten att slappna av han när han vill!    Men ricky märker skillnad på den "knöl" som han ha byggt på sig när han kom på höger sidan blir markant mindre då han varit och greja de ha vi inte märkt av förut av de som ha behandlat honom så nog märks de efter behandligen. Ha ju alltid tyckt att han skulle ha musklat sig mer liksidigt nu på detta år som gått de ha han ju gjort till en viss del men de ha ändå syns skillnad men de hoppas vi nu patrik ska få bort!

Han tyckte han kändes fin i bak knäna för sist sa han att han kändes lite sliten men de hade varit 4 dagar efter han gått provlopp så inte konstigt han märkte de då banan var så lös men som sagt nu kändes han fräsch och fin!

Han gav oss tips att testa att stänga igen hans vänster sida för försöka räta upp han mer i kurvorna så de hade vi ju tänkt göra denna gång.

Ricky sa de att nästa lopp så ska han själv få testa köra honom i ett lopp och känna hur han känns de är ju toppen att ha en kiropraktor som är kusk med som kan testa köra hästen


Kallma hitta han en låsning på 2 och 3 ländkotan och de satt inte fast så hårt så de är nyligen de ha hänt trodde han och de stämmer ju då hon helt plötsligt blev så omöjlig att köra gick ju mer snett än rakt och så ha hon ju inte varit på läääääänge nu så förstod att de hänt nått i ryggen.... Så nu ska jag testa köra henne i morron för känna på henne så hoppas hon är tillbaka som hon var innan så blir de ban jobb så snart banan är fin igen! :)


Nu ska jag ta och jobba lite lunchen är nu sluuuuut......

tjing!

         

    

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards