Stall Ardbeg

Alla inlägg den 11 juni 2009

Av Linda Calissendorff - 11 juni 2009 00:03

I dag har jag kört både Donna & Tea på mon! Donna lite lat som vanligt men hon är inte lika bekväm att springa på mon i af hon har lärt sig att de är ingen mening att maska när jag kör :0)

Tea började jag att trava lite lätt motion med i dag och hon gick KANON! Hon var avslappnad och ingen spänd svans eller öronen bakåt utan hon gick med lyft svans å höjd rygg och klippte med öronen! *ler* Märks hon gillar att jobba lite med kroppen för hon ha varit så duktig denna vecka då hon bara fått skritta men de har bara gjort henne gott för de är helt klart en helt annan häst än den som klev av transporten för 5 veckor sedan! Hon har gått upp i vikt och hennes kors står inte rätt upp längre utan har fått lite hull och muskler på rätt ställe så nu är de dags att börja träna mot en  start i höst,vi ska börja med att åka in på banan för miljö tränng på lördag hade jag tänkt! Funkar de utan probelm blir de lite lugna intervaller om hon klara av de å inte blir för taggad de måste jag testa mig fram för tror inte hon är intervallad nått de senaste året utan hon har nog bara gått banjobb så de blir intressant att se hur hon reagerar!


I morron kommer en snygg arab flicka åt Orujo som han ska vänslas med så ska bli spännande att se henne har bara sett hon på kort å de är en snygg arab! Hans första flicka åkte hem i går så ska bli spännande att se om 2 veckor om hon är brunstig eller om de tagit men jag tror nog hon gjort de för vi fick 4st försök precis i rätt tid! :0)


Vi körde även Wilmer & Naggen i kväll gick jätte bra med bägge två så de är sååååååå duktiga våra små killar! Vad månne de bliva av dessa snyggingar?! De får tiden utvisa! *ler* Just nu är han värd minst 1 miljon! :0))


Vi har även tränat lille El Niño som är verkligen en tuffing! Jag ville lyfta han hovar runt om men han stegra och sparka med bakbena så han är allt annat än medgörlig så de blir MASSOR av träning på den här lilla mannen!

Jag vet inte om PRE föl har denna pondus eftersom de är så coola hästar men så här var då inte Wilmer han fanns sig i allt jag gjorde! Jag kan till å med stå med han lös i hagen utan grimma och raspa hovarna han rör inte en  fena utan vänta tålamodigt tills de är klart! Så de blir som sagt nått att tampas med denna snygga lilla "räka"  Men de är tur jag & Robban gillar utmaningar destå bättre respons blir de då de går framåt i träningen! ;0)


Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards