Stall Ardbeg

Alla inlägg den 24 juni 2009

Av Linda Calissendorff - 24 juni 2009 17:37

Jag är ingen som gillar att de är såååå varmt eftersom man håller i gång hela dagarna så underlätta de lite om de är svalare för då ha jag i af mer energi ;0)

Var in tidigt på solänget för att köra intervaller med Donna och i dag kändes hon fin! :0) Fick sällskap av Uffe i 3 intervaller så de var roligt för då tände hon till lite ytterligare!Körde i dag 6 st inkl värmning och de tog hon bra hon flåsa lite när hon kom in men då har de ju tagit nått i af! *ler* Hon går och "tappa" ena bakbenet i bland men kan vara för hon är lite ofocuserad eller lite muskel trött men de är alltid H bak så de kan vara dags för en genomgång av monica då hon kommer... Men vi träna vidare så länge de inte kommer i högre farter utan de är bara i lunk farten så de kan bero mycket på hennes focusering! Men nu börjar jag få henne på bettet så de känns positivt att hon börja vakna till nu när man tränar intervaller var 3:je dag! Precis vad denna Donna behöver! *ler*


Tea blir de att ta de lite lugnt med för hon har fått en vätske ansamling på ena muskeln bak vid "limporna" så våga inte köra några tempon tills den är borta... Hade ut Stina som massera igenom henne och hon trodde inte de var en muskel bristning i af och de är huvudsaken utan de kan vara nått hon fått in i huden eller nått annat skumt men de går väl över! Kör ultraljud på henne en stund varje kväll just runt den "påsen" Hon har inte ont i den när man klämmer men de märks lite på baksteget att hon tar inte ut de fullt ut utan då spänner de nog där den sitter... Annars så var de behövligt att hon massera upp framdelen de fanns lite där med eftersom sist så tog hon bara bakdelen för den behövde de då så nu finns de hopp om att hon har en rätt så fräsch kropp att springa med sen! :0) Stina tyckte hon hade musklat sig fint på så kort tid och att hon gått upp  i vikt så de var positivt de med, att de har hänt nått i af sen hon kom!




Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards