Stall Ardbeg

Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Linda Calissendorff - 11 januari 2010 22:51

I går efter jag duschat så var de som de small till i min nacke och jag kände stelheten komma krypande... I morse då jag vakna visste jag helt ärligt inte hur jag skulle ta mig upp sittandes i sängen! Så länge jag låg helt stilla gick de bra men så fort jag rörde mig så högg de till så de nästan svartna för ögonen...   

Typiskt de ska bli just i dag för hade bokat hovslagaren för 1verkning & 3 skoningar som bara måste göras så de var vakert att ta sig upp å släppa ut hästarna,göra stallet och vackert stå där ute i flera timmar med värkande nacke... men allt går med vilja & alvedon,tog till och med ut Wilmer på en körtur med Sanna & Rayo! De gick toppen bra att träna i mörkret och de är mysigt när de är vitt överallt å stjärnorna lyser på himmlen!   

De är helt kanon att få träna bakom Rayo för Wilmer tar i nu på ett annat sätt och de ha hänt mycket på dessa 2 veckor!   

Men som sagt nu kan jag inte räta ut nacken alls efter alvedon gått ur kroppen,men jag tog en semester dag i morron från jobbet så får försöka vila hela dagen så man kan jobba resten av veckan frhoppningsvis... Sandra är inlejd att motionera Kristallen så tur man ha henne,hon är som en liten ängel!   


En underskattad godis är polkagrisar,de är mums fillibabba de! Så sitter och mular i mig en påse vi fick i julklapp!   


Over and out nu ska jag ta ett varmt bad å sen smörja in mig med ett super linement! Cio Bella!




Av Linda Calissendorff - 11 januari 2010 00:20

Åh jag ha varit uppe så länge på kvällarna nu några veckor de blir så när man jobbar kväll,men till veckan är de slut då ska man upp kl 6 å försöka vara pigg som en mört...   Jag gruvar mig om jag säger så, men bara Suck it up and move on!


Robban drog i väg och köpte oss ett kanon fräscht köksbord som gått på nypris 6000kr men nu slumpade en kille bort de för 1500kr i vild panik skulle flytta till mindre lägenhet så han var desperat!   

Men vi gjorde en toppen affär ser ut som en ek bord och de var endast 6 månader gammalt så de var hur fint som helst! Kunde ha varit mindre i vårat lilla kök men de får gå ändå!   


Sen är jag glad att Robban & jag ska ta tag i att renovera toan uppe i sommar känns rikigt roligt, men dessvärre tycker inte Robban de... Hade önskat han var liiiite mer intresserad att fixa på huset men tyvärr inte...Hoppas han börjar göra de når han märker att hanfaktiskt kan för han är noga då han väl gör nått så bata hoppas han ändrar sig!

Och jag kan ju inte bidra med så mycket kan ju ingenting, men man får väl lära sig att kakla då hur svårt kan de vara?!   
De får vi väl se efter sommaren om vi flyttar i från varandra eller inte *ler* Renovera brukar betyda skilsmässa ha jag hört,men de är nog bara skrock!   


I dag var de 2 tjejer hit för att kolla på Orujo och ev boka honom för betäckning till våren så får hoppas de bestämmer sig för de så slipper jag annosera ut om betäckningar på honom! För vi ha bestämt max 5 ston i sommar och med Lilli & Candela som var här förra sommaren är ju redan klar så de är i så fall bara 3 kvar men vi får väl se... De är mer jobb än man tro med betäckningar så vi se väl hur man känner annars hoppar vi över Lilli i år oxå men de känns dumt de med när vi skaffade honom mest för hennes skull... Men samtidigt så kan man inte ha dom på hög heller om de inte finns marknad på att sälja fölen,då får man tänka om och satsa på andra ston i stället...Svårt val som bara den men de visar sig nog hur de blir!   


I morron ska Wilmer få ta sin första kvälls tur om inte Sanna drar sig ur,tänkte Rayo kunde dra vagnen med lyse så kan vi gå bakom så vi ha nån att följa! Är fortfarande lite rädd att lyse ska slockna som de gjorde då jag testa med Kristallen men Robban ha bytt kontakt å jag kommer ta med en ficklampa så vi ha en nödlösning annars *skratta* Men nu är de snö ute de var de inte då när vi var ute sist så nu ser man ju i af som tur är i mörkret!   


Nej nu måste jag sova för i morron kommer hovslagaren kl 10 å ska sko 3 st sen verka Grodan oxå så han inte måste göra de då han är ny opererad så lika bra få de gjort innan så de blir väl full dag i stallet i morron! Som tur är kommer Wille hit så Edwin och han kan vara ute å härja med varandra,snacka om att komma jätte bra överens! Wille är så lugn så de tagga ner Edwin som kan bli lite väl upp i varv så de är inge bråk mellan dessa två så de är så lugnt å skönt!   


Ha en bra måndag till er stackare som jobbar eller gå i skolan!








Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards