Stall Ardbeg

Alla inlägg den 3 september 2014

Av Linda Calissendorff - 3 september 2014 22:11

Nu är de full rulle med att kolla upp hästarna i stallet så nu när vi kollat med vetrinären så var de dags för kiropraktorn monica fick denna gång kolla genom Brodde och Mulsta inför deras start i morron! :)
Mulsta hade låsning i ett framknä och satt åter igen fast i ryggen......men fick lös de lätt tack å lov, sen var han mer spänd på höger sidan av rumpan så han fick en välbehövlig laser behandling när hon fått lös ryggen! :) Så bli att hålla efter med massage mellan starterna hädanefter!

Brodde satt med fast i sin rygg och en rejäl låsning i vänster framknän så nu är han med renoverad, så skönt när de hitta nått så man kan åtgärda med de samma! :)

Så nästa åtgärd är att beställa tid till koll av tänder på Brodde,Viktor och Kallma de övriga fick en koll i våras så de är gjorda!
Många hästar och en hel del att hålla redan på men jag är sjukt noga med hästarna de är jag medveten om men de lönar sig i långa loppet att ta allt i tid allra helst när de ska prestera i loppen så måste de mesta klaffa in som de ska! :)
Har nyss blivit klar med rengöring av selarna för i morron så nu glänser de lika fina som hästarna! "Ler"

Så nu blir de ett avsnitt idol sen är de godnatt blir nog sent i morron ändå är nog inte hemma förrän tidigast kl 01 sen upp på jobba på morron inte och ha jobb helg så lär inte vara allt för tuff denna vecka skulle jag tro.... ;) Bara hoppas de går bra för grabbarna i morron då kan man göra vad som helst man få en helt annat energi! <3
Sov gott nu de kommer jag att göra....

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards