Stall Ardbeg

Alla inlägg den 2 februari 2015

Av Linda Calissendorff - 2 februari 2015 12:03

För första gången ha vi fått spår 1 skon bilen med Cantab i detta V64 lopp!
Yeah! :)
Blir John Östman som får sitta upp denna gången en lugn,men rätt offensiv kusk om de behövs så tror de kan vara en bra kusk om man vill få lite idé av honom.
Blev i vanlig ordning samma hårda motstånd som tidigare lopp, men de som är skönt med en häst över 550 tusen är att de ofta kommer med trots låga poäng blev bara 10 st hästar i loppet.
Cantab trivs bäst i ledningen så hoppas han få behålla den så är han inte sämre än dom andra då de som var bland de bästa fick spår långt ut på vingen så de kosta lite extra för dom om de ska köra om ledningen.
De minus vi ha på Cantab att när han klev av sig skon så blev den ju lite trasig så han fick byta från en 3a fram till 2 or för minska risken att han skulle kliva av sig skona igen, så nu är han lite för kort i tån fram mot för de han är van vid, men vi får tunga ner med boots i värsta fall och tur Johan kör han få köra till ordentligt och känna sig för vad han tycker han ska ha för tyngd på bootsen.
Ja de är som de är blir han för rullig så ha vi på förhand en förklaring men typiskt de skulle hända nu är han fick sånt bra spår å allt få se om vi ladda med de helstängda nu när vi sitter där vi gör! :)

Han är så pigg nu står trampa på morron för gå ut trots de ha varit snö storm i 2 dagar så älskar han att vara ute med sina kompisar i hagen och går och styr å ställer med dom och han behöver allt i hop att få vara kungen i hagen de är hans melodi! :)

Brodde är så busig nu han far runt som en hormonstin 2 åring i hagen med svansen rätt upp så han är på G en märks att gamla Brodde är tillbaka den som är hans rätta jag å jag längta tills han får komma ut på sommar banorna och glänsa som bara han kan för mäktigare häst får man leta efter så rund och fin i kroppen nu! :D

Nu ska jag trotsa stormen och gå ut å göra stallet för sen ska de köras hästar även om de är snö storm de ha fått vila ofrivilligt hela helgen nu då man inte vill möta traktorn eller plogbilen men nu måste vi de går ej att vänta längre.....

Ha en bra dag där ni befinner er! :)

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards