Stall Ardbeg

Alla inlägg den 24 februari 2015

Av Linda Calissendorff - 24 februari 2015 16:26

Har nyss prata med vetrinärerna i sundsvall och de var inte bara att göra en sån operation enlig tjejen jag prata med... helst vill de göra det på en måndag om de blir så den sitter i buken så ville de ha kvar han på observation några dagar, men de är så tajt om tider och enda tiden de hade var den 5 mars en torsdag så bara be till han där ovan molnen att den sitter i "kanalen" så får han åka hem annars måste vi lämna han där till på fredag em så de resorna fram och tillbaka till sundsvall slipper jag gärna...   


Ja nu blev jag nervös    vill inte ha samma sorgebarn som de vart med Wilmer som åkte på 2 infektioner ,trots han fick antiflamatoriskt och vi rörde på han flera gr per dag och han gick ute på lösdrift så han stod ej på box för svullandens skull.

Ja bara hoppas de inte går ini buken de kan ju bli komplikatioer av i infektioner och ev ärr bildningar som kan störa i framtiden känns de som, så håll tummen för oss att de ska vara de "enkla" denna gång för lilla viktors skull..   


Av Linda Calissendorff - 24 februari 2015 11:46

Ha ringt i dag för först boka blodprov på grabbarna och Anna kommer ut kl 13 för göra de så vi får svar morron vad som de kan finna via provet blir ev vi ta alla 3st beror på vad de kosta per häst,men man blir ju alldeles nojjig om de är nått i kroppen på nån av dom och man träna de är ju inte alls bra... :(
Wilmer är de ju nått fel på som han andas sist så de behöver man inte fundera på han få vila 2 veckor rakt av men de är ju cantab och Brodde man blir fundersam på som vi hade tänkt starta inom en snar framtid.

Ha ring och kolla med Bergsåkers kliniken om de finns tid för Viktor innan mitten på mars så ska bli uppringd i em om när de finns tid så lika bra att få de gjort,de var osäker på hur mycket de skulle kosta då det beror på hur långt upp kulan sitter de får vi se efter de är gjort bara hoppas den inte sitter för långt upp.
De var ungefär lika lång konvalescens som på vanlig kasteration så han tappa inte så mycket då de ska ju köras för hålla svullnaden borta, så missa vi första 2 årings serien så är de så måste ju få de gjort nu,sen så kan ju Vilje gå tillsammans med han sen i sommar de kommer ju bli toppen! :)

Nu är lunchen slut så bara upp å tå igen och fara ut å servera pensionärerna lite lunch! :)

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards