Stall Ardbeg

Alla inlägg den 16 juni 2015

Av Linda Calissendorff - 16 juni 2015 07:46

I går var patrik här och vi valde att kolla igenom lilla Viktor då jag tycker han ha varit lite knackig i bakkärran senaste jobbet,så ville utesluta problem med ryggen för de kan ju vara så han inne i en ny växt period igen för han är stooooor grabben! :)
Han hitta lite smått och gott satt fast lite i ryggen och han hade liiiiiten känning i bak knäna troligen för han är rätt hög bak så de känner väl på våran lilla tränings runda där de är lite sluttande.... sen hitta han att han var öm ett ligament fram ovanför knät upp mot armbågen så han fick lite duvning där av en bra medel som ska framkalla blodtillförseln så de ska själv läka och sen ska han vila 3 dagar sen ska han vara fräsch igen! :)
Får be olov kolla igenom han sen nästa gång han kommer de är ändå dags att gå igenom munnen på honom då de var 9 månader sen sist.
Viktor fick beröm för han var så väl hanterad och lugn för sin ålder så de var ju roligt att få höra sen han ju snygg på de så han är allt en komplett häst på alla plan fina viktor! :)

Körde wilmer i går med tryck vagn gick 6 repor och de vara fulla tömmarna alla intervaller så han är pigg min blacka springare så matte ha nästan lite ont i armarna i dag.... ;)
Brodde och Kallma fick ett dressyr pass av Sandra på ridplanen så de behövde dom för träna lite smidighet och Kallma är för läcker under sadel se ut som en friser med fin hållning se rakt ur som en hingst de där är en riktigt snygg märr!
Hon ska skos i dag med aluminium skor runt om så jag längtar redan till hennes nästa jobb så man få se hur hon rör sig som hoppas lika bra som barfota ;)

Nej nu ska jag ta och jobba så man få snart lunch rast :)
Tjing!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards