Stall Ardbeg

Alla inlägg den 6 april 2016

Av Linda Calissendorff - 6 april 2016 10:41

I måndags gick anmälningarna ut till Umeå och Cantab fick spår 4 på 20m tilägg i monte loppet och hoppas han och ryttaren Erika ska komma bra överens med varandra och Ricky ha prata med henne hur vi vill att hon ska rida! :)
De största oros molnet är just nu att de ska regna kopiöst nu fram till fredag så är de inte typiskt Cantabs otur? Helt sanslöst att är de inte spåren så är de vädret som spela han ett spratt hela tiden...

Pandora anmäldes till ett P21 spår trappan då motståndet såg ut att passa henne bra,synd de var en som anmälde i sista minuten så trodde hon skulle få spår 2 men nu blev spår 3,men tror att de kan gå bra ändå och hon tappa bara en diskning så vi ha inga poäng att förlora i af! :)

Ricky ha skrivit till en intressant uppfödare om en av hans fina hästar som står i proffs träning om han kan tänka sig göra en bra deal på en av dom och han hörde av sig och är villig att vi ska få ta över ett Vbl 7 årig fin hållbar valack som heter Young Von Hall och han ha 228 tusen på sig och är en stark kille som går alla distanser och ser verkligen jätte trevlig ut av de lopp vi ha kikat på! :)
Så Robban ska ner till Bergsåker på torsdag för starta wilsen så han kommer ta hem han till sig för han ska få stå där i 1 månad till och börja med så ta vi hem han när de torkat upp hemma i hagarna och de kan vara ute dygnet runt! :)
Han är de bara anmäla ut så ska kika om vi hittar nått lämpligt P21 för han behöver lite mer poäng så bara lus läsa propparna!

På lördag är de dags för Kansihka och Jon igen föe provlopp så blir lite upp till bevis för Jon nu för vi ha pratat att vi kommer ej klara av honom om man måste vara 3 st för sela så hoppas han är lugnare än sist för vill gärna ha han kvar...
Vi körde dom i går i backen och de var pigga och fina så allt känns bara bra inför lördag :)
Cantab fick gå med Viktor som ha vilat 1 vecka sen Olov behandla bogen och han såg fin ut så nu ska vi hålla i gång massage/motion så ska han få fara in på banan framöver och låta han få sträcka ut en bit för se hur han känns! :)

Dags att jobba vidare så ha en bra dag ni som kanske är lediga! :)

Tjing!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards