Stall Ardbeg

Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Linda Calissendorff - 6 juli 2009 22:17

Var på koll i dag med Wilma på 30 dagars och nu hitta de inget foster :0((

De kunde hitta den lilla gula kroppen som är ett tecken på att hon är dräktig så hon måste ha kastat precis i dagarna så nu e de bara börja om igen... *suck*  De kommer bli ett sent föl tyvärr igen om hon nu tar igen dvs och de är ju inge bra då man vill gärna ta fler på henne i så fall så blir de ont om tid nästa år igen men vad ska man göra?! Bara gilla läget... Den där cystan som satt på livmodertappen är i af borta tack å lov så man slipper oroa sig för de åtminstone! Såg i af att Järvsöviking startat i dag och han vann så klart! *ler*

De blir nog han som ev kommer kunna bli lika bra som sin far han har bara gjort 25 starter med  nu 17 vinster och 4 andra platser och 4  tredje platser inte illa de inte att vara placerad i varje start! :0) Känns som vi valde rätt hingst! 


I dag var Katrin & Dan snäll att se efter Edwin medans jag och Robban körde Donna & Tea tillsammans så roligt att få sällkap även om jag å Robban mest ha våra duster i mellanåt! ;0)

Vi gick först in på banan för testa av Tea när hon hade sällskap men hon skutta och for i dag igen där inne :0((

Sen körde vi 5 intervaller på rakbanan och kan säga att jag låg å höll henne för fullt annars hade hon sprungit än kan jag lova de är krut i denna tjej! *ler* Donna är ju lite bekväm av sig så hon tar gärna inte i mer än vad hon måste så de skiljer sig en hel del i från varandra man önskar att man kunde få "sätta" i hop sin egen häst som man vill ha! *s*

Robban tyckte Tea såg KANON fin ut i traven att de går så lätt för henne ser ut som hon mest jogga så de är ju bra för de känns då så lätt oxå så lätt man kör för fort så tur man ha pulsmätaren så man ser hur hårt de tar... Sen efter vi kört så lunka vi av dom på banan för att se om hon stressa upp sig eller vad de sitter i men hon var såååå  lugn inte ett endaste hopp så de sitter nog i att hon blir överladdad och jag säkert kör för mesigt tempo där inne så hon blir het så de var skönt att de finns ett samband i af för satt de i att hon hade ont så ska hon ju göra de osv vars hon än är! Sen fick dom välbehövlig stretsching och massage när de kom hem och Tea somna nästan på gången medans så hon ligger nog nu och sover lilla sötnosen! :0)


Nu ska jag se lite på TV  Prison Break ha ju börjat!!


Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards