Stall Ardbeg

Alla inlägg den 13 september 2009

Av Linda Calissendorff - 13 september 2009 13:36

Stefan ringde på förmiddagen å fråga om vi skulle ut med Naggen & Wilmer å de hakar man ju gärna på när man ha sällskap! Så vi sela på och gav oss i väg allt gick toppen bra vi fick till å med dom att trava en bit och wilmer bjöd fint framåt på tömmen han är ju lite större så vi fick vänta in naggen han tyckte de var lite jobbigt! Skrattande

Vi mötte en bil och de gick bara fint! Sen kom Katrin med Zacke då  blev Wilmer som en tupp och ville trava i väg för han hade fullt upp med att stirra på honom så han blev lite efter Naggen,men jag tyckte han skulle skritta för han ska inte trava i väg utan min tillåtelse, så då kommer de lite bakut språng men han lugna ner sig när han insåg han inte kom lös eller framåt! FlörtSå han ha lite hyss för sig framför vagnen men de ha ju gått bra bägge gångerna så de är bara ha is i magen tur man inte blir rädd man bara små flina åt han (än så länge) *ler*  Så länge de lyssna så är de lugnt men märker man de kan gå över styr så ska man nog gå ett steg tillbaka med nån som går brevid honom men hoppas vi slipper de i af! 


Nu ska jag snart ut med Kristallen på lite intervaller på mon blir lugna som vanligt men de suger rätt bra ändå så hon blir nog lite mör i musklerna dagen efter så i morron blir de lite skritt arbete på ridplan! =)

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards