Stall Ardbeg

Alla inlägg den 11 mars 2013

Av Linda Calissendorff - 11 mars 2013 09:14

Hade som tur var pulsmätaren på Wilmer i går alltid lika roligt att se hur de ha travat för tider och puls mm.mm

Allra helst hur pulsen låg vid starten och den visa inge tecken på stress i puls utan han låg på 127 i voltningen så de är ju inget att säga om som sagt,måste bara få till starten nu så kommer de gå undan sen i loppet han är startsnabb som attan när han trampa i väg och i går trava han på distansen mellan 1,30-1,36 så nog kan han röra på bena men de är ju svårt att ta in när man tappat över 120 m minst svårt att säga hur långt de andra var med de var på väg ur första kurvan när han börja trava iväg så sånt kan man ju aldrig komma i kapp.... men han sprang ju på i fin stil med tanke hur fort han trava på i sin ensamhet, så hoppas vi kan komma i från detta problem ha nån tips så tages de gärna i mot! :)  Vi ska i af försöka träna voltning med fler häst på träning de är ett måste sen i Umeå är de ju tillägg för hingstar/Valacker så de kanske är bra så får han vara längst bak kanske funka bättre för honom att han ha de flesta framför sig men då är man rädd han blir för ivrig ändå å ska i kapp men bättre han vill framåt än att stå på stället å galoppera! ;)

Tycker synd om Ricky han kan ju inget göra heller när han håller på så där de finns liksom inget att ta i munnen de är som han ha spottat ut bettet och dra på han en smäll lär knappast hjälpa för då skulle han bli mera hoppig så han gör rätt som bara försöker lugna ner han,men jag förstår han frustration när vi båda vet att han kan trava på att han skulle kunna vara med där framme om han bara kom i väg...

Ja bara nöta på inget annat att gör nångång måste poletten ramla ner att man ska trava från start!   


Nu ska jag ta en motions tur med Kallma innan jag ska hämta kidsen från dagis!

Strålande sol ut så de är ju underbart att vara ledig en sån här dag!

Ha fått turen att min kompis flyttat tillbaka sin häst till Robban så nu kan vi börja ta några härliga ridturer tillsammans igen,ha saknat en ridkompis!! =))

Tjing på er!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards