Stall Ardbeg

Alla inlägg den 23 januari 2014

Av Linda Calissendorff - 23 januari 2014 21:31

Efter en lång dag ute hos hästarna så blir man rätt kall och uppskattar en värmande kamin att sitta framför och blogga lite!   

I dag så har Kallma varit  ute på en runda och hon går framåt för varje gång man varit ute nu ha vi utökat rundan men hon är inge tröttare för de så de går snabbt att få upp konditionen när de ha en bra grund att stå på om de har vilat ett tag. 

Hon möter bilar utan problem efter denna trånga väg så skönt att man ha vettiga unghästar som man kan lita på fast man är efter vägarna som man vill helst undvika men måste man så måste man ha en klok häst!


Ricky körde Wilmer i dag en redig runda på 1,5 mil, de blev runt näske och de är rätt backigt hela vägen men med återhämtning i mellan backarna så de var en varmblods likande "krusen" i formen när jag såg dom komma hem efter vägen och Wilmer såg så nöjd ut och trava runt på slacka tömmar så tror grabbarna hade en riktigt mysig tur där ute i mörkret    Han ha slimmat ner sig fantastiskt sen vi börja ha alla hästar tillsammans så de rör sig konstant i hagen så de märks han är så snygg i kroppen nu se mer ut som en bloding än kallblod och de är ju bra eftersom han är rätt lång och stor hela hästen så mindre att bära på desstå bättre.


I morron ska Mulsta & Brodde få komma ut på en sväng för göra en check att allt är bra innan loppet och de tror jag nog, men man ska alltid ta en tur så man se så de inte hänt nått under vilo dagarna så man vet att de är fräscha kusar vi åker med.

Ja i morron bli de en kväll att fixa utrustningen till bögge två så gäller att ha allt klart tills på lördag för vi åker nog runt 9 tiden efter hästarna fått vare ute en stund och ätit å vattna upp sig så de ska klara dagen sen.


I dag så blev man bortskämd igen de var mockat klart och tagit in hö, så man ha de ju för bäst att få komma hem å allt är klart å på de var hundarna rastade så man kan inte ha de bättre än så här med hjälp på gården!   

Nu ska de bli TV stund innan sängen, är trött som faaaaaaan men skönt att sova en hel natt så hoppas edwin ligger bra hos pappa nu i natt å resternade nätter...

Sov gott på er!

  



Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards