Stall Ardbeg

Alla inlägg den 26 februari 2014

Av Linda Calissendorff - 26 februari 2014 20:00

Nu är de full rulle i stallet så jag hinner knappt jobba nu när man ska hinna träna,starta och sitta å kika på propparna till alla 3 hästar!   

Jag ha nyss kommit in från stallet har masserat upp  Wilmer och Anna kom och skodde om fram hovarna så han är nedtagen å trakterna och omsömmad inför i morron ,så nu ska bara grejorna fixas klart men inväntar de som jag tvättar först så de är klart!.

Så i mororn drar vi runt 2 tiden och hämta upp Pernilla och hennes fina Pelikan Mero för avfärd mot Östersunds skogarna!   


Uffe ringde och sa att han skulle anmäla en häst till Östersund den 5 mars så han hade hittat en bra propp åt Mulsta så vi anmäler han då de går ut i morron kl 9, så får vi se hur han tar resan dit med sällskap denna gång.... så då hoppas vi att de ska få en fin placering då vi behöver poängen de är ju bara ett 5000kr lopp men vad gör man inte för han ska få ett lopp innan den 24 mars i Umeå ,då detta ligger ju bra i tiden så de är bara packa väskan för honom och fara när man får nån att dela resan med så är de bara att anmäla blir uffe som kör även denna gång.


Så nästa vecka blir de full rulle med ev tre starter då vi anmäler Mulsta den 5:e till östersund och Brodde till umeå fre den 7:e , får wilmer mindre än 9000 kr i pris så får han fara upp han med till umeå då de finns ett lopp som är stängt vid 22 tusen så de passar ju bra om han inte kliver över den summan ,men annars ta vi sikte mot ett kort lopp det som Mulsta ska ut i den 24 mars då får de starta bägge två i samma lopp i så fall!   


Ja de är bara roligt att få komma ut så mycket som vi gjort nu på slutet man är ju inte bortskämd att starta så mycket som vi gjort nu på slutet men man måste ju passa på då de finns lämpliga lopp för sen blir de lite halv konstiga proppar då det är många som man inte får ha över 500 poäng för att vara med så wilmer ha knappt nått lopp i sikte sen så blir att upp anmäla honom men den tid han visat upp nu senast räcker upp till 80-90 tusen för att få en fin peng och han ska ju utvecklas tidsmässigt hela tiden han med så ska bli så spännande att se han i morron igen hur de ska gå för grabbarna.... SPÄNNANDE!   

Nu blir de ett glas rött för lugna nerverna så man ska somna gött sen....

Håll tummmarna för oss nuuuuuuuuuuu!!!

Tjing!






Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards