Stall Ardbeg

Alla inlägg den 17 mars 2016

Av Linda Calissendorff - 17 mars 2016 12:10

Jon är en härlig häst med stooooor personlighet och han är ett charm troll utan dess like!   

Tog en premiär tur men han härom kvällen och jag skratta han ha exakt samm bak trav som  Cantab och han frusta lika mysigt när man kör och framför allt är han lika mysig som Cantab!   

Så hoppas han kommer trava in lika mycket pengar som Cantab med! *ler*

Ricky sa de att han förstå han hade de tufft som 3 åring att orka vara så stark att han kunde tävla med denna bak aktion som han har så han ha nog behövt dessa 2 år att växa in i kostymen och få den styrka han behöver för orka hålla i hop travet. Hur som helst är de en super mysig kille man kan inte annat än bli kär i han!   

Han stå med Vilje och Viktor så de fungerar jätte bra i hop så de funkar toppen!

Han ha en grej för sig efter träning att han ska rulla i hö balen sötnöten!   



 


De 3 musketörerna håller låda varje morron och Cantab tar sig knappt tid att äta upp morron havren för han vill så gärna ut och härja med Wilmer så de håller verkligen i gång! *ler*

Brodde i de gröna täcket går fram och tjuv nyper Cantab när han rullar för sen sticka undan för inte han ska hinna upp honom så de har verkligen hur roligt som helst!   



 


Brodde och pandora gnuggar jag på med då de gjort 2 st starter och ha 2 st till i sikte så bara fortsätta hålla de mjuka fina i kropparna och de njuter varje sekund av att man massera!   


Brodde på första videon!



Pandora kan inte sluta gäspa!   

 


Så de är full rulle på gården i vanlig ordning!   


Viktor fortsätter kännas hur fin som helst och nästa vecka kommer olof upp för ta tänderna på Kanishka,Jon och Pandora så ska be han spruta in mer DMSO i bogen så han får en omgång till för säkheteskull så vi kan smått börja jobba mer nu när underlaget blir bättre då man slipper is och brodd som haka i för han så de blir kanon när man kan sko sommar skor igen!


Vilje är fortfarande sååååå trög framför vagnen förstår inte hur man ska få liv i märra som ha varit ett sena drag sen vi körde in henne... Bara hoppas man kan få henne att prema sen får hon ställas bort ett tag och bara vara och hoppas hon ska få mer energi än i dag för ha aldrig stött på en sån slö unghäst men i hagen är de andra bullar där härja hon omkring... så hoppas hon tänder till snart!   


Pandora är utanmält till Östersund på ett 2640m lopp och hon fick spår 1 på 20m tilägg med bara 3 på start så hoppas på ett bra lopp då hon äntligen kom med ett ordinarie lopp och de blir Ricky som kör själv då Östman dissa henne mot en annan häst då han trodde inte distansen gynna henne men där tror han fel kan jag säga!

Minns hennes första lång lopp då hon inte var speciellt jobbad för de heller, så åkte hon på en stor start galopp och jaga i kapp fältet och kom ändå in som 6:a och blev ändå tillbaka dragen på upploppet på fina tiden 19,2 så hon är stark och rejäl å kan springa i samma fart länge känns de som så nu ska vi visa han valde fel häst!   


I kvälls ka Kallma in på rakbanan med Cantab som sparring och tuffa lite intervaller då hon ska anmälas ut till umeå 25 mars på påskhelgen så måste trimma in lite fart under hovarna då de var 3 veckor sen hon gick sista jobbet så hinner vi med 2 pass innan starten!Denna gång är de 1640m och hoppas de är få på start och de blir John Östman som kör då Ricky är avstängd så nu hoppas vi på vinst vore ju hur roligt som helst om de blev så men är ändå nöjd med galopp fritt lopp och en slant!  


Nu ska jag ta jobba bort de sista och sen fara hem till mina päls bollar som vill ha lite uppmärksamhet!   


Tjing!




 

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards