Stall Ardbeg

Alla inlägg den 12 maj 2009

Av Linda Calissendorff - 12 maj 2009 23:21

Var i väg med Donna & Tea i dag för uppkollning nere i Dannero och först ut var Donna som skulle böja endast HF eftersom de var Kota & knä vi fick behandla sist... Hon var fortfrande böjöm när han böjde knä men inte kotan så de han ville ge henne en behandling till sen skulle vi köra i gång henne för då skulle nog reaktionen vara borta nu får vi hoppas på de så man hinner komma i gång snart,känns som hela sommaren kommer gå till att träna upp henne så känns trist att den bästa tiden på året ska gå till uppträning... 


Vi kollade även upp Tea som vi hade kommit överens om med ägarna och han hitta följade: Hon var helt oöm när han böjde stod som ett ljus med öronen framåt så jag trodde att nu går hon rakt igenom :0) men han såg att hon hade 1 grad VF knä, 0,5 grad HF knä, 1grad HB knä , 0,5 grad VB knä min reaktion var direkt attde är av hennes sedhet i ryggen och hård träning ändå som fått dessa reaktioner eftersom de är en diagonal hälta! Han ville ju inte riktigt lyssna på när jag sa att monica gått igenom henne i går utan han tro nog inte så hårt på kiroprakti kändes de som men de är tyvärr vanligt bland vetrinärer... Så vi ska nu diskutera priset på henne innan vi behandla i så fall å eftersom hon gick ett banjobbi går så kan de där små hältorna vara borta tills nästa gång vi ska dit för hon ha ju mest tagit de lugnt i 3 veckor så klart de kan få reaktioner dagen efter!

Han kolla även in i munnen för hon gilla verkligeninte då man ska tränsa henne å mycket riktigt där fanns en vargtand kvar+ hon hade såg i mungipan & inne i munnen med så han sa de fanns en del att fixa så de är inte konstigt denna tjej är stressad med tanke på allt hon travat omkring med i bagaget å ingen fattat vad som stört henne.... Samtidgt känns de skönt att hitta förklaringen till hennes betende samtidigt blir man lessen att de ska behöva gå till så här, men tyvärr är de ju rätt vanligt i de större stallen! Så nu är de bara hoppas de går med på de pris vi är villiga att ge annars vet jag inte vad för som sagt jag gilla henne redan så mycke...Så vi känner vi vill ge henne en ärlig chans för nånstans så finns de i henne att kunna bli hyfast bra om man får till hennes problem :0)


Hilda är nu insimenerad med Alm Viktor för Magda tyckte att kvaliten såg helt OK ut på spremierna som skickades i dag så *hoppas* de går vägen nu då så hon blir dräktig fort som attan! ;0) Hon gick bra i hop med de andra stona på stuteri så de känns bra hon är lugn! 

Nu måste jag sova är trött som bara den...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards