Stall Ardbeg

Alla inlägg den 15 juli 2010

Av Linda Calissendorff - 15 juli 2010 22:12

I haft min premiär tur med Victor i kväll på rakbana på änget och de gick galant som bara den!   

Vi testa att sela på gången för att se han hur han reagerade eftersom de brukar stå och hålla i han med grimskaft så han inte får panik på gången men de gick faktiskt bra att han stod fast!

Just när han kom in i stallet var han lite på tårna och stod och skrapa med framhovarna men sen så lugna han ner sig och vi sela på i godan ro för att sen öppna dörrarna och Robban kom tillbaka för släppa ut oss! Så de kändes hur skönt som helst att de var första gången han var där och att de gick så bra!

De blir säkert lite annat när de är tävlings dag men de är dock en början på att han börjar att lita på oss.

Han är för söt så fort jag kliver ur bild så blir han lite nervös han trampa på lite med hovarna å så fort jag kommer in så lugna han ner sig så jag tycker vi redan på bara 3 dagar ha utveckla en fin kontakt så de värmer ens hjärta om nått!   


Jag körde 6 st intervaller i mellan 1,35 fart upp mot 1,30 och han var som en radio bil att köra så häftigt att känna på accelerationen och hur han bara lade ner sig i grejorna och sträckte ut!

Hur coolt som helst!

Nu fick man känna på hur en häst ska trava för att få in 300 tusen kr på kontot!   

Han var inte nämn värt berörd efter intervallerna han fick skritta av länge och sen en härlig dusch efter de som han njöt av!

Sen var de bara åka hem igen och jag kan säga han längtat efter Ester han blev såååå glad att se henne igen så de är de man hoppas på att han ska veta att han ALLTID kommer hem efter han varit i väg på snabbjobben!

Tror de kommer göra gott av att fara in 2 gr i veckan så han märker att inte varje gång man ska åka transport blir de för att tävla och tömma sig totalt kroppsligt, de kommer nog lugna ner han oxå som sagt!


Hur som haver så var de Skiiiiiiiiiiiiiiiiiit kul att köra han satt med ett smile hela tiden som ett barn på julafton! *ler*


I morron hoppas jag att han ska kunna få akupunktur av Ronny om han inte ska ut till ulvön så hoppas han inte ska de då!  


Nu måste jag sova ska jobba i möra....


Natti natti!






Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards