Stall Ardbeg

Alla inlägg den 18 juli 2010

Av Linda Calissendorff - 18 juli 2010 11:30

I går så var jag ute med Victor i skogen för att bara skritta och små trava lite för att han skulle få bekanta sig med omgivningen!

Han gick med spetsade öron och var lite taggad från början han skritta men de var mer en "skrutt" skritt DVS upp med huvudet och går med sänkt rygg ingen bra skritt med andra ord...

Men efter de första backarna här så kunde han börja slappna av och gå med mer sänkt huvud och jag kunde tills slut sitta med lösa tömmar och vi bara njöt!  

Vi ha ju rätt tungt underlag så tror han tyckte de var lite jobbigt men de är precis de han behöver få skritta och bygga lite muskler på rumpan som vi ska göra här hemma mellan intervallerna på banan som kommer bli var 4;e dag.


Han är för underbar denna kille,så fin att köra och är så trevlig att hålla på med i alla lägen!

Tror de är som Linda-Li säger att nervösa och lite ängsliga hästar tar man till sig i hjärtat på ett helt annant vis än andra tuffa individer,de klarar sig på nått vis ändå än dessa som man vill bara ta under sina vingar och hjälpa dom!

I går när vi tog in han så käkade han muslin med GOD aptit då kände man hur GLAD man blir för hanvar så lugn och tygg inne fast de var första gången han var inne i en box.

Han stod och åt sitt kraftfoder å jag stod bara å strök han över huvudet sakta både han och jag njöt av den lugna stunden sen så lade han huvudet på min arm och bara hängde med huvudet med hängande överläpp!   


Nu ska jag försöka ta mig ut å städa stallet kanske ska börja måla oxå om jag ha tur kommer Jeanette ut som ÄLSKAR att måla jag kladda mest omkring tycker de är lite tråkigt för mitt korta tålamod


Ha en bra dag i solen mina vänner!   


Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards