Stall Ardbeg

Alla inlägg den 21 juli 2010

Av Linda Calissendorff - 21 juli 2010 22:46

           Lite trött efter ridture i skogen =)            

Av Linda Calissendorff - 21 juli 2010 22:08

De jag syfta på är att så fort vi ta ut Orujo ur sin hage så ha Tess börjat ropa efter honom som hon inte gjort tidigare....  

Ha inte sett brunst tecken en men de kan vara i början på en brunst om vi ha otur som jag HOPPAS vi inte ska ha men de låter onekligen som hon är intresserad igen...

Så håll tummarna för oss på fredag de ska vara ett falskt alarm...

Vetrinären ha ju förvarnat att de kan vara svårt på första försöket när hon är så pass i åldern och aldrig haft föl tidigare men i så fall får vi hoppas hon ta på sin "egen" brunst denna gång eftersom hon blev igång sprutad sist,men som sagt vi får väl veta på fredag hur läget är men HÅLL tummarna för oss nu!


I dag tog Sandra Victor på en skritt tur på mon och nör de kom tillbaka ssa hon att hon nog aldrig skrittat så fort på en häst förut så han ha tempo lilla gubben!

Hoppas de ger med sig med sällkap sen så han skritta med lååååånga lugna kliv så han arbeta rätt med kroppen och inte bara en stressad skritt de ger inte så mycket till avslappning!   


I dag så red jag Orujo på plan som nog hade lite träningsvärk sen i går han var lite slö men de gör inget de är lättare att få han med på noterna än när han inte kan släppa kontrollen vad som händeri hagen brevid ridplanen där går ju hans älskade Ester!   


Nu äntigen står vi som ägare på Victor så i morron ska han upp på våran tränings lista så man se när han ska ha ev vaccinationer mm.mm eftersom de inte stog i passet ha jag ingen som helst aning och de är jobbigt för en som vill ha FULL kontroll på grejorna!

Så nu ska de bara vara att anmäla och hoppas vi kommer med Robban ville gärna till Dannero så får se om de blir dit vi far!

Tydligen hade Bo Månsson sagt att när Victor  vann där i mars så hade Lindberg sagt detta var en JÄKLIGT bra häst som haft lite otur i loppen så de lät ju lovande!   

Jag fatta fortfarande inte att vi ha en så bra häst så när man kika på propparna inför lopp så blir de som man tänker -men hur ska de gå kommer han verkligen klara av motståndet??

Som sagt de ha han gjort flera gånger så de är bara banka in i hjärnan att han är precis lika bra som de andra (men matte tycker han är bättre) så klart! *ler*


Nu ska jag ut och pyssla om häsraena innan man ska slöa framför en film i soffan!


So long på er!    



Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards