Stall Ardbeg

Alla inlägg den 9 september 2010

Av Linda Calissendorff - 9 september 2010 22:50

Är så trött i dag...

Fattas energi om nått önska man kunde ta en spruta energi sen varade den lääääääääääänge!   


Funderar på starta Victor på Bergsåker i ett punkt 21 som var bra för han den 17 sept,vet inte hur de ska gå när hans hovar är rätt så korta jämtfört med förra starten så finns väl galopp risk om han rullar över för lätt...

Men de är väl bara testa vi ha inte så många poäng att förlora så bara testa å hoppas de är den rätta melodin för honom!

Kanske man ska starta med järnskor för han ska bli lite tyngre i steget fram så blir de som förut fast med lite längre tå å aluminium skor,ja de är sååååå svårt de där med balansering....  

Men som sagt bara testa ha inget att förlora så bara se de så!

Han ska få gå 2 intervall passa innan nästa fredag blir ju lite väl långt från förra starten men han är ju gammal i gemet och ha ju ändå ridit i skogen å galoppa så han ha inte tappat kondisen de är väl farten som är ett frågetecken men vi får hoppas han mått gott av de här och går framåt ändå som sagt!

Emma ska komma på måndag och de han en hel kropps massage ska bli roligt att se om hon tycker han grovat på sig å om han känns finare i kroppen mot för sist!   


Annars ha de väl inte hänt så mycket var in på banan med Wilmer i onsdags å de kändes kanon han gick runt 2,02 full distans helt avslappnad å fin i steget!

Ville inte puscha på han i högre farter men de kändes som han kunde gå bra mycket fortare men var mest in för checka läget eftersom han var så spänd sist på 2 årings serien...

Jag längtar tills på nästa lördag då de är visning då JÄKLAR ska han vara snygg! Enda nackdelen ör att de ska ha kör prov så han lär ju bli svettig så hoppas de finns tid för dusch där i mellan så man kan snygga upp han inför den riktiga visningen de är VIKTIGT de!   

Vad jag vet blir de Wilmer,Naggen,Ålia rännil så de är 3 från övik så hoppas vi får hem bra poäng allihopa när man känner de andra!



Den som undrar varför inte Orujo näms är för han ha haft en lång vila p.g.a han jobba inte rätt med V bak så vi inväntar monica som kommer på tisdag som ska kika igenom honom känns som nått sitter i ryggen igen..

Så ha inte viljat rida han så han ska muskla sig snett bättre att vänta!


Nu ska jag sova om jag ska orka upp i morron!

Natti Natti ni andra!


P.s Lägger upp kort som Sandra tagit på hästarna! =) Tur hon är duktig att fota så jag snor hennes kort.   


Wilda vila i ligghallen


 

Nyfiken som hon är måste hon komma fram!

   

Linslusen nr 1!

 

Snygging!<3

 

Mamma Hilda ha med fastnat på bild!

 

Kristallen som se alltid lite ful/söt ut på kort!

 

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards