Stall Ardbeg

Alla inlägg den 19 september 2010

Av Linda Calissendorff - 19 september 2010 22:39

I dag så kom Märta och massera upp Victor efter starten och han var som lite stelare på hela vänster sidan så nu blir de KNÅDA inför nästa start!

Hon trodde de satt lite att därför han drar vänster bak i mellanåt,han ha blivit bättre å bättre tycker jag av de massagen som han fått hittils så bara fortsätta så kommer de kanske ge utdelning att han fixa kurvorna bättre! =)


På söndag kommer Sune å ska kika igenom ryggen å se om han hitta nått sen kanske han får lite akupunktur på sin vänster sida de tar bra de!

Så han blir ompysslad mitt lilla hjärta!   

Såg på Atg lopparkiv i dag hos Linda-Li för att se loppet och blev bara MER nöjd nu när jag fick se hur de gick till där framme!

Han låg ju bakom ledaren som krokna lite på upploppet sen så kom de en utvändigt så han hade inte mycket till chans att komma ut så han fick vackert gå med där bakom i mål så de skulle vara intressant att se vad han hade hamna om han fått en lucka tror sämst 3:a faktiskt!   

Känns roligt att man ser han går bättre å bättre de ger en bara med taggad att fixa å trixa med han så han ska verkligen må TIPP TOPP!


I dag så var Theres H snäll att fixa fram 4 st dressyr sadlar som jag ska testa på Orujo för när Monica kika igenom han så var han öm i länden och hela vänster sida p.g.a min akademiska sadel klämmer precis bak i länden så han får rakt "bullar" bakom valvet så nu blir de en vanlig sadel tills han byggt upp sig! De har varit de som spöka att han inte kan jobba bra med vänster bak de känns skönt de inte var nått allvarligare!

Men DYRT inte lätt att hitta en bra sadel till ett billigt pris...

Ha nu en olympic,County,Albion och den sist nämda minns jag inte märket på ha blivit senil!   

Provade bara i stallet å då tyckte jag att Theres sadel satt bäst men ska testa rida i morron å se hur de går då när han rör sig!

Han ha kort rygg,rätt så rak och sen låg manke och bred fram så inte de lättaste som sagt att hitta rätt....

Önska man bodde mer i söder de finns ett helt annat utbud på sadel provare där som man kan ta hjälp av... :0/


Nu blir de att se på Tv å se att de blå jäklarna än en gång vinner valet fyyyyyyyyyyy vad tragiskt för gammla,sjuka och arbetslösa enligt mig är de bara de som tänker på sin egen börs som rösta blått!

Jag tänker på mina medmänniskor och de som inte ha de så lätt så jag är inge självisk å tänker på mitt eget välbefinnande,utan jag vill ha ett tryggt sverige som ha sunda värderingar kring vård,skola,arbete!



Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards