Stall Ardbeg

Alla inlägg den 21 september 2010

Av Linda Calissendorff - 21 september 2010 23:13

Jag hatar att leta sadlar.....

Finns inge värre än de när man är lite osäker själv hur de sitter!

Ha ju fått låna 4 st och ha prova 2 st av dom som jag tyckte passa bäst på han när jag bara kolla i stallet.

Men jag tycker ja kommer som i en uppförsbacke bak på sadeln...

Han är ju liiiite överbyggd bak, med rak rygg och grov fram så ni fatta ju hur svårt detta är...  

Skulle jag sälja min Amazonas sadel så får jag en hel del den är ju inte så gammal och lite använd,men de är ju de att chansa på hitta rätt märke de finns ju hur många som helst....

Ja jag blir bara less måste ju hitta nått som passa han så han inte får tryck bak på länden som han fått av den jag haft som man trodde passa bra...


Victor fick en genom gång av Sune i dag han satt fast på höger sida så han sa att han skulle troligen inte slå på sig nu på kotorna men de är upp till bevis om de funka,ha svårt att tro de men de blir intressant att de som sagt man måste ju de en chans som sagt!

De är bara en häst jag märkt skilland på och de var Hilda som hade en rätt så kraftig rörelsestörning när vi tog över henne,de fixade både Monica å Sune så de är som sagt den enda häst jag märkt på så konkret!

Men de här lite små skavanker de ha jag inte märkt av på samma vis...

Vilka erfarenheter ha ni haft av era kriopraktor som ni använt er av?

Ni får gärna skriva en rad å berätta!   

Han fick akupunktur efteråt för att släppa spänningarna å jisses vad han blev pigg efteråt i hagen! Han stegra å hoppa jämnfota som en tok å rulla typ 10 gr    Så de tror jag stenhårt på för de ha hjälp mig med så de kan jag gå i god för att de är mumma för spännigar!


Är så glad för Linda-Li ha fått jobb på samma ställe(fast i en annan grupp) som jag är på så nu jäklar ska de bli fart på vårdtagarna!

Sen skit roligt att vi kan träffas lite med å surra hästar å annat strunt på rasterna de GILLA jag!   

Vi körde i går på änget med "Boko" killarna å shit vad Victor var på gasen när de var sällskap med så matte ha träningsvärk i armarna i dag.... *ler*

Vi mötte först ponny travskolan med MASSA små skitar så de blev lite förvånade var de var för små konstiga hästar med vagnar efter,sen så kom de 3 st rådjur på rakbanan så de är alltid flera djur som springer omkring på området så man får passa sig!

De var oxå älgar som stod å mumsa alldelens där man svänger in till banan de hade Matte & Linda märkt men inte jag,snacka om jag behöver glasögon som missa 2 st stora älgar! *skratta*

Sen så skulle Linda-Li sköta tidtagningen men de gick ju lite halv dåligt så vi fick köra på känslan! Å den kan man inte alltid lita på så de gick säkert för sakta men de gör inget grabbarna starta ju förra veckan så de är bra med ett lugnare pass!   


Nu blir de till å lägga sig tidig morron i möra igen!

Natti natti!



Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards