Stall Ardbeg

Alla inlägg den 15 september 2013

Av Linda Calissendorff - 15 september 2013 20:39

Att de är rätt säkert man kommer med på fredag med tanke på man fick 525 start poäng med vinsten så man kan nog vara rätt lugn de är nog första gången man få uppleva de! :D
Hoppas bara de inte bli så tufft nu då de bli ju fullt lopp,de verka svårt att komma med utan poäng i denna prisklass när de redab är så många som 21 st som anmält bara hoppas man få mer poäng framöver så man ha nån chans att komma med fler gånger...

Av Linda Calissendorff - 15 september 2013 14:02

Mening var att vi skulle hinna köra både Farbror,Kallma och Wilmer innan jag ska börja jobba kvällen på hemtjänsten men hann bara med Farbror och Kallma som vi tog till mon för göra en motions tur mest för kolla läget med Farbrorn om han frusta och hosta på som han gjorde innan han fick medicinen men inte ett ljud gav han från sig men han ha ju varit trorr i näsan nu i 4 dagar så de var nog bra man börja ge pulvret på en gång när man märkte att han var i början på förkylningen! =)

Han tyckte de var super kul att få komma ut i skogen han sprang och kvasta med spikraka öron framåt och bara myste på!   Så nu ska vi motionera i veckan 2 gr till sen blir de provlopp på lördagen ett 28s lopp bli alldelens lämpligt för honom att tjava runt i för han är de rena lunken, men mest för han ska reka i gång sig de är ju ett tag sen han gick ett banjobb men han är i sån fin författning att han kommer ta de på rätt sätt!

Kallma kändes fin för dagen ha satt ett sånt där gummiband på hennes grimma sen till selen för man ska få ordning på hennes huvud som gärna hon ställer lite snett åt vänster men de blev mycket bättre så får fortsätta med den så hon inte lär sig nått otyg att gå snett mer å mer, de ha hon gjort lite  till å från sen vi tog henne men de ha blivit bättre ju mer hon tränat men pet noga som jag är ska allt vara BRA innan jag är nöjd!   

Efter premien så blir de uppkollning av Olov sen blir de en längre vilan innan vintern komma så får hon börja med den träningen när de är mjukt underlag ute....

Man ska låta dom vila igen sig dessa  unghästar när de gjort sin uppgift med premien, för de behöver en vila för de händer så mycket i kroppen och de växer åt alla håll å kanter så de måste få vila upp kroppen i mellanåt de bruka vara en helt annan häst efter de fått tagit igen sig.

Wilmer hann vi ej köra men de blir träning på mon för nu ska vi reka i gång han med så han behöver lite spänst i kroppen efter denna vila han ha haft ,han är i af i sitt livs form kroppsligt ändå smärt och fin i kroppen han som bruka ha  varit så lätt att få tjock när han inte tränats!   

Nej nu blir de dusch sen fara iväg känns tung....

Hej så länge!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards