Stall Ardbeg

Alla inlägg den 16 september 2013

Av Linda Calissendorff - 16 september 2013 20:11

 


Ja man kan inte ha ett annat än ett leende efter man kört två fina grabbar på rakbanan i kväll med gladast är nog Ricky som körde Farbrorn, han gillar verkligen denna kille skarpt bland de finaste han kört ha han sagt och tror ju fortare han kör med han desstå mer imponerad blir han!   

Han se för jäkla läcker ut när han trava på fast de se ut som han joggar för en annan brevid, han gick 4 st runt 1.30 och en på 1,24 utan att ens dra en suck utan taggad till öronen och travar bara å klipper med öronen!

Han är i af en träningsvillig kille och de är ju viktigt att de gillar att träna annars kan de bli halv jobbigt...  

Så nu blir de anmäla till provloppet nu när man fått kvitto på att allt är ok med han även i lite högre farter, skönt de blev inget frustande eller hostning så nog är han pigg som en nötkärna igen!

Wilmer han tuffa på sina intervaller 6st runt 1,46 och en på 1,40 han drog inte heller en suck men måste raka han för han svettas nått så kopiöst när han tränar å de värsta jag vet är långhåriga nordisar de torka ju aldrig upp så bli att hyra den framöver och låta håret fall!    

Så känns som hela stallet är i tipp topp äntligen så bara hoppas att de kommer fortsätta kännas så här bra då kommer de bli en lätt vinter för oss!

Nu ska hästarna få komma in de börja små dugg här nu så lika bra de få komma ín så de inte blir kalla eller blöta ha ju täcken men man är ju ändå rädd om de små liven....  

Ha en skön kväll!

Av Linda Calissendorff - 16 september 2013 15:47

Blev spår 4 i bakre fållan och rätt tuffa kusar men han ha i af bäst rekord på medel så nog ska han kunna tuffa i väg bra om han tagit förra loppet bra! :)
Han ska få massage nu varannan dag så han ska vara mjuk och fin tills på fredag kväll när de är dags synd bara de är sista loppet drygt att vänta så länge innan de är dags men bara gilla läget....
Nu ska vi till rakbanan och köra wilmer och Farbror Brodde i detta nyckfulla väder de se ut att bli en sju jäklas regnväder om man titta ut... :(
Hoppas ni slipper regnet hos er!

Av Linda Calissendorff - 16 september 2013 08:42

Ja de kändes de var just måndag när man vakna av alarmet på telefonen i morse....
Är så sjukt trött på kvällarna så hinner ej mer än sätta mig i soffan så somna jag :(
Men klart man är ju i gång hela dagen med så inte konstigt sen är ju hösten en lång transport sträcka i mot de härliga vita guldet
som jag redan längta efter... :)
Sitter i jobb bilen och invänta startlistorna till Bergsåker knappt man ha tiden att jobba när man anmält! :P
Ha en bra måndag morron ni andra härliga människor!

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards