Stall Ardbeg

Alla inlägg den 17 september 2013

Av Linda Calissendorff - 17 september 2013 09:11

Usch vilket trist väder de är ute i dag men tack å lov blåser de inte kallt.... nu är de täckes väder på alla hästar men de är som små mysigt att höra hur de knaprar kraftfoder medans man täcka dom på morron rogivande start på morron kvisten! =)

Ingen häst som ska tränas i dag de känns rakt konstigt att vara "ledig" från körningen men bli en massage kväll istället för deras kommande uppgifter med lopp,premie och provlopp så blir en händelserik vecka detta!   

Så hästarna ska vara i form kroppsligt så bara träna armarna med massera men tror allt gubben få ta Farbrorn han är som lite hög för mig så lättare att jag ta nordisarna som läpmlig höjd på dom för en som är kort!


Nu ha anmälningslitan kommit för premien och de blev 3 st kallblods tjejer som ska ut den ena ha försökt prema men hade UG så ska väl försöka igen och Gunnars Dans Ronja ska ut så hoppas de kan följas runt banan så de får drag hjälp av varandra...

Men annars om de inte skulle gå så ha vi ju ett försök till den 12 okt men synd att missa 2 årings seriens finalen då solänget valt att lägga de på samma dag....

Jaja vi se väl men Kallma ska ju fixa tiden hon gick ju sista jobbet på 2.04 hela distansen så väljer hellre att köra lugnare och säkra tiden än få en bra premie tid på papperet de är ju bättre de gör de på ett bra sätt än ligga på gränsen och de bli rulligt istället.


Ricky ha pratat med Bjästa Reklam om att sponsra reklam tryck på hans nya hjälm och hästburet och de skulle de  så gärna fixa om nån vecka ,för hästburet vi köpte är ju utan klister märken utan bara förra ägarens stall namn så dags att byta ut till nått eget så ha hitta den här loggan som skulle passa bra ochs en skriver man dit stall namnet brevid de tror jag skulle bli bra eller vad säger ni?!   

 


Nu ska jag passa på att slöa på min enda lediga dag efter den långa helgens arbete....

Ha en skön tisdag nu trots de dåliga vädret!


Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards